selos1 ozdemirayca ay evet ya çok sıcak benim eşim üşüyor gece yatarken hala mesela ama ben asla üstüme birşey alıp uyuyamıyorum çok sıcak basıyor 🥲
ozdemirayca selos1 bizde de durum aynı diyorum hava çok sıcak bayılacağım yoo değil diyor yanıyoruz vallahi😂😂
selos1 arzuyu ben doktoruma söyledim bunları ama artık bu haftalarda normalmiş endişelenmeyin bence kontrollerinde erken doğumla alakalı aksi bişey söylemediyse içiniz rahat olsun ☺️
selos1 ozgegul2025 Amin inşAllah çok teşekkürler sende hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Rabbim bir avazda kurtarsın ☺️🌸💞
selos1 annekiz6141 az kaldı biraz daha sabır 🥹 doğuma kadar düzelir sıkıntınız da inşallah daha da zor olur öyle de 😕
selos1 Kızlar cevap veremediklerim varsa kusura bakmasın lütfen🫶🏻 hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize inşAllah. Herkesin bayramı kutlu olsun bu arada hayırlı bayramlar 🥰🌸🤍
siimgeay Uygulmaya göre 27 Haziran ama sezaryen olacağım icin en son doktorum 17 Haziran olabilir demişti kan değerlerim düşük olduğu icin damardan serum almaya başladım erken ya da daha geç tarihe gecebilirmiş sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻🌸🥺🤍✨