zeyuss umaygulcee banada 13+6 da erkek dedi 16 da netleştiririz dedi bekliyorum sizin özelmi devletmi
tortillam_ umaygulcee profilime gir pipi görüntümüz kısmen aynı. 17-18’de erkek dendi detaylı da kıza benziyor dedi. Özele gittim %95 kız dedi. Valla çok erken daha nolur nolmazz bekleyin
umaygulcee sucukluyumurta07 başta mı kızdı pipişi görünce değişmez mi acaba diyorum ama burda da değişen çok olduğunu gördüm
umaygulcee Tortilla pipişi görünce değişmez mi diyorum ama beklemek de çok zor detaylıya daha çok var🫢
umaygulcee zeyuss hiç netleştiririz falan demedi🫢 direkt erkek dedi fotoğrafını verdi özele gidiyorum hep kız hissediyorum bakalım hayırlısı olsun sizinkini de merak ettim
zeyuss umaygulcee benimde özel canım bacak arası verdi ama burda o kadar değişen varki ne zaman gideceksin sen
umaygulcee zeyuss 15 haziranda tekrar çağırdı, 17 temmuzda da detaylı var, siz ne zaman gideceksiniz haberleşelim merak ettim sizin bebişi de
zeyuss umaygulcee bayramdan sonra çarşambaya alıcam 16-17 de gel dedi 17 yi beklemek zor olur inşallah öğreniriz bende merak ettim haberleşelim burdan
umaygulcee tortillam_ yaaa inşallah evet baktım şimdi benziyor bir oğlum var, kızım olsun çok istiyorum🥹
tortillam_ umaygulcee valla benim de bir kızım var oğlan istedim ama nasip kısmet işte 🥹🥹 Allah gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ♥️