biftekziyagil Merhaba. Az önce tuvalette sildiğimde mukuslu sarı renkte yoğun bir akıntı peçete geldi. Pembe ya da kahverengi değildi. Affedersiniz sümük gibi. Daha önce sezaryen doğum yapmıştım, böyle bir şey yaşamadım. Nişan olabilir mi? Tam 36 haftalığım.
Melike3506 biftekziyagil olabilir benimde o şekilde geldi kanlı vs olmasına gerek yok şefaf sarımsı geldi benim ki nişanınız gelmiş büyük ihtimal miktarı ne kadardı
bymiraymom biftekziyagil merhaba 38+5 de benim de öyle gelmişti sonra 40. Haftada kanlı gelmeye başlamıştı
biftekziyagil Melike3506 baş parmak boğumu kadardı. Ne kadar süre sonra sandınız başlamıştı? İlki sezaryen olduğu için normal doğum olursa diye korktum.
biftekziyagil Fatmanur_0416 Melike3506 bymiraymom çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Sancıyı bekleyeceğim anlaşılan. En hayırlı zamanda gelsin inşallah.
biftekziyagil Fatmanur_0416 şu an hareketli çok şükür. Sancım da yok. Korkumdan hemen doğum çantasını hazırladım 🤭
Fatmanur_0416 biftekziyagil iyi yapmışsın canım hazırda dursun ansızın oluyor maalesef sancılar yoksa iyi başlar demek ki haftan ileri mi hatırlamıyorum ama ileriyse duş al güzelce iyi gelir açılmaya yardımcı olur hareketler iyiyse sorun yok bende de hareketliydi sancı başlarsa da regl ağrısı zaten direk dk tut canım inşallah sağlıkla zamanında alırsın bebişini kucağına 🫶🤲