Bende normalde 15+2 yim ama bebek 1 hafta önden gidiyormuş o yüzden 16+2 yim bugün dr a gittim en başta %99 erkek dedi. Bir tane daha oğlum var ondaki usg görüntüsünü hatırlıyorum ve erkek anneleri bilir ki pipinin ucunda bi çıkıntı daha olur yani 2 boğum gibi görünür. bunda dr un gördüğü çıkıntıda pipinin ucu yok bana o çıkıntıya yönelik sana erkek diyorum dedi birde o sırada 4 boyutlu renkli usg yaptı ve hocam bacağının arasında kordon var dedim. Yani sonuçta dr ya olmasa hayır yanlış gördün fln diyebilirdi demedi sonra bende emin olamadım ama bu seferde %90 erkek 10 luk ihtimal bırakıyorum sen hazırlık fln yapma kesinleşsin ondan sonra yap dedi bende emin olamadım çıkıntı olan usg resminide vermedi verseydi iyice bakacaktım. 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi ben hala değişir diye düşünüyorum ve umut ediyorum etrafımda beni rüyasında görenler var 2.cinin kız olduğunu söylüyorlar oğlum sürekli kız diyor ben hem kız hissediyorum hemde kız istiyorum bilemedim tabiki sağlıklı olması en önemli şey ama gönül bu 🙂