birumut_ user23423 yumurtlama sonrası adete kalan süre 14 gün oluyor imkansız gibi bişey aslında çünkü yerleşme bile ilişkiden en erken 6 7 gün sonra oluyor acaba testiniz mi yanlış yada beklediniz mi kuruma çizgisi de olabilir
beybimom_ user23423 testlerinizi paylaşır mısınız birde kan verebilirsiniz adetiniz her zamanki adetinizle aynı mıydı
findiktanesi Ben 5 -6 gün kala test yapıp silik çizgiyi görünce kan vermiştim öyle öğrenmiştim. Ama doktor henüz erken olduğunu ve kan sonucumda çıkmayabileceğini söylemişti.
findiktanesi user23423 yanlışlık yoksa silik pozitif çıkıyor sabredebilirseniz birkaç gün sonra kan verin aklınızdan çıksın
miniikaagoo user23423 şöyle ki yumurtalama dönemimim basında ilişki yasandı regl tarihime yaklasık 8 gün falan vardı gecmiş zaman ama ilişkiden 9 veya 10 gün sonra testte cizgiyi gördüm hatta ilk kontrol de keseyi göremedik doktor beklettı sonra 6 haftalıkken keseyi görmüştüm
allyslife user23423 bana çok erken geldi, idrarda var gözüktüyse kan vermenizi öneririm gerçekten varsa kanda beta yükselmiştir