twobabymomm Sarisinkiz00 sakindi tabi büyüyene kadar şimdi 22 aylık biraz 2 yaş sendromuna girmiş olabiliriz 😀ama yinede akıllı kızım maşallah 🥰
merve_unaldi Sarisinkiz00 kuzum benimde oğlum öyleydi hatta buralarda hareketleri canımı acıtıyor vs diyen anneleri görünce hep endişe ediyordum ben neden o kadar hissedemiyorum çok az hareket ediyor diye eğer Dr muayeneleri de gelişiminde herhangi bir sıkıntı yoksa normal bir durum annesi bizde öyleydik hatta bir gün formda anne karnında çok hareketli olmayan çocuklar doğunca kıpır kıpır oluyor diye bir şey okumuştum gerçekten de öyle oldu oğlum bir doğdu kıpır kıpırdı o yüzden dert etme Allah’ın. İzniyle bir sıkıntı olmaz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin
Sarisinkiz00 merve_unaldi inşallah beni tam olarak siz anlarsınız nst ye acile gitmek istiyorum böyle olunca
060436 Sarisinkiz00 benimki erkek bebek bunun cinsiyete alakası yok bizde 30 haftalık olduk benim oğlumda çok hareketli bir çocuk değil korkma plasenta önde olduğu için hareketini az hissediyorsun veya sırtı dönüktür benim plasenta arkada olduğu halde çok hareketli değil beyefendi içinizi rahatlatmak için bi doktora gidin sorun yinede 😊😊
yagmuryig Sarisinkiz00 ya benim oğlumda canavar gıbıydı karnımda ıkıncı oğluma hamıleyım oda çok hareketsiz sankı
sdkaaa Bende 33 haftalık hamileyim bebeğim sessiz sakin ortamda ben yatarsam hareket ediyor gün içinde çok az hareket ediyor bazen korkuyorum bazen de ben uyurken hareket ediyormuş ama hissetmeiyorum ve benimde plesentam önde onun etkisi olabilir