Cllk Merhaba kizlar 8 +3 günlük gebeyim ama ara ara koyu kahve lekelenmem oluyor biraz pıhtımsi gibide geliyor doktora gidiyorum herşey yolunda diyor bebekte iyi diyor bu durumu yaşayan var mı benim gibi
merveserinturk Cllk benimde başıma geldi ama bu kanama hiç normal değil.doktorum hemen progestan ilaç verdi.daha sonra iğne oldum proluton olması lazım.kesede kan yoktu ama önlem amaçlı bunlara başlattı.çok şükür gecti
Deletedmom381 Cllk 8 haftalıkken bende yaşadım aynı durumu. Acile gitmiştim progestan başlamıştı doktor. Bol bol dinlen ve bol su iç 1 hafta içerisinde toplamıştık geçmişti çok şükür. Tabi ki yine de en sağlıklı bilgiyi doktor verecektir. Geçmiş olsun canım.
Ylmz52 Bnde 11+6 canm geçen hafta bncede oldu hafif leke şeklinde oldu gece gittim acile yatrdılar bir gece iğne serum vs vs şükür bebekte bsey yok progestan ilacı verd onu kullanıyorm Sen yinede takip et kendini canm olabiliyormuş bunlar ama Allahm korusun
Cllk Evet banada iğne vermişti şimdide protestan kullanmaya başlayacağım ama yinede ara ara leke gelince kafam karışıyor