Melike3506 Kızlar 2 gündür bebek hareketleri azaldı. 2 saatte en az 10 hareket var ama bu zamana kadar daha hareketli ve kıpır kıpır bir bebekti normal mi hareketlerinin azalması yarın kontrolüm var ama aklıma çok takıldı
efnanmoms Melike3506 alan daraldıgı için uykuya sık geçiyolar diye duymuş ama yinede son haftadasın kadın doğum acile gidebilirsin
Melike3506 efnanmoms yani arada bir ben burdayım der gibi kendini belli ediyor normalde gün boyu hiç durmayan bir bebekti sadece gece uyurken benle uyur benle uyanır gün boyu hareket ederdi
efnanmoms Melike3506 benim kızım da öyledi bazen bigün hareket etmediği için sağlık ocagında kalp atışını dinlemeye çalışırdım cok haraketliyseniz bu aralr dinlenmeye bakın bide haliyle alanı artık çok daraldı ama içiniz rahat etmk istersiniz direk gidin doktorlar takip edin endişeniz varsa gelin diyorlar git yani vakit kaybetme
__babyandme__ Bende 37 haftalığım bazen benimde bu şekilde oluyor benim bebişde baya hareketli normalde tatlı yiyip sol tarafa yatıyorum bi ufak dürtüyorum tepki verince içim rahatlıyor.
Melike3506 __babyandme__ uzun süre hareket etmiyor değil ama eski hareketliliği yok buna üzüldüm ister istemez
__babyandme__ Melike3506 yeri daraldı napsın yavrucak ☺️💓 İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🌸