Şu an 32+2 günlük gebeyim 24. Haftada 12 kg alınca doktorum yapalım dedi 75 gr şeker yüklemesi yapıldı 1. Saat 191 çıktı , dahiliyeye o da diyetisyene gönderdi liste verdiler ama uymak mümkün değil ben kendime göre revize ettim neyi yemem yememem gerektiğini öğrendim bazen dikkat etsemde çok yükseliyor bazen kaçamak yapsam da yükselmiyor ilginç gerçekten , bebişlerimiz etkilenmesin diye dikkat etmek zorundayız ama hamileyiz illa canımız istiyor çikolata yemek için hüngür hüngür ağladığımı biliyorum . İki hafta önce dahiliye doktoru böyle giderse ünsilin başlarım dedi ama bazen gerçekten ne kadar dikkat etsem de yüksek çıkıyordu şimdi düşene girdi çok şükür bebeğim haftasıyla uyumlu diyorlar ama bir hafta falan öncen ölçümlerden görüyorum . Dikkat ettiğim için 2 aydır aynı kilodayım bebek aldı ama ben aynıyım . Ama 2 aylık süreçte şunu anladım yürüyüş yürüyüş yürüyüş gerçekten çok ama çok farkediyor 3 öğün dışarı çıkmak mümkün olmayacağı için uygun fiyatlı bir yürüyüş bandı aldım eve , yemekten sonra hemen 20 dk yürüyorum mesela bugün açlıktan bile düşük çıktı tokluk 😂 bende çözümü buldum canım bir şey isteyince tatlı dondurma falan yemekten hemen sonra yiyorum ve yürüyorum hiç yükselmiyor size de tavsiyem eğer kaçamak yapacaksanız hemen peşine yürüyüş yapın ki kandan kullansın vücut çocuğa çok şeker gitmesin . Dahiliye doktorum dikkat et yoksa organlar orantısız büyür falan dedi çok ağladım üzüldüm ama hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼