sususvs Hanımlar söylenene göre erkek gebelik kız gebeliğine göre daha kolay geçiyormuş siz neler düşünüyorsunuz kıyas yapabilecek anneler gelsin 😁
June6 sususvs yok yaa benim daha zor geçiyo kızda daha rahattım erkekte mahvoldum koku hassasiyeti tavan mide bulantısı hala devam 17. Haftadayım kızda prensestim 😂
Almirolie sususvs bana kalırsa kız gebelik çok zor .. oğlum yok ama kızda çok çektim hamileliğim çok güzeldi ama ilk 4 ay her sabah safra kusmak akşamlarıda ayrı kusmak sürekli o mide bulantısı bacağımda siyatik ağrı sürünerek gidiyordum biyere ayağım takılıveriyordu vesaire 🥺sonlara doğru elim uyuşuyordu anlam veremiyordum Dönerdiler düşmanımdı koku hassasiyetim normalde de çok ama hamilelikte ultraydı biryere gitmeye çekiniyordum kusacağım diye
gvnrzz sususvs ilk gebeliğimde erkekti yemin ederim hamile gibi bir gün gecirmedim. Fıldır fıldır geziyordum falan. Hamileliğe dair pek bir seyimi hatırlamıyorum. Bi 10 gün gece kusması olmustur. Su an kıza hamileyim az önce daha post actım yemin ederim bırakın gezmeyi kolumu kaldıracak halde değilim ve bunda bulantılarım gece gündüz vardı 2 ay kadar sürdü
adl_12 sususvs Aslında eskiler kız yükü tuz yükü derlermiş hani kız bebeğe hamile olanlar çok uyur çok kusar çok halsiz olurmuş vs. 3 kes kız bebek bekliyorum.. İlk gebeliğim idare eder ikinci gebeliğim dehşet kötüydü şuan inanın hamile miyim değil miyim bellisiz.. “maşallah diyeyim kendime” 😊 bence cinsiyet değil de annenin gebe kaldığı ve sonrasında ki süreç de kan değerleri felan çok etkiliyor bu durumu diye düşünüyorum
minikmucizem26 sususvs bence bu durumun kesinlikle cinsiyetle alakalı yok..annenin yaş kriteri ve saglik durumuyla ilişkili diye düşünüyorum. Benim ilk iki gebeligim kızdı yaşım küçüktü ve cok daha iyiydim enerjiktim …suan 35 yaşındayım erkek bebise gebeyim cabuk yoruluyorum mecalim yok sürekli halsiz bitik hissediyorum kndimi başımı her koyduğum da direk uyuyorum 1 saatlik isimi 6 7 saatte bitiriyorum evden çıkmayı asla istemiyorum :) son 2 bucuk ayım kaldi hayirlisiyka doğurmayı bekliyorum ins
sarekusunannesi sususvs erkek bence daha zor ya da 2. Gebelik mi zor demeliyim bilmiyorum ilki kızdı çok rahattım son ay belki biraz zorlamıştı şimdiki hamileliğim beni en başından beri çok zorluyor bel ağrısı nedir bilmeyen ben bel sırt kasık ağrısı da cabası kemiklerim kopuyor gibi
sucukluyumurta07 sususvs bence bu kişiden kişiye değişiyor. Benım kızım çok kolaydı. Bu oğlan dogmadan benı pert etti😅 19 hafta olacak hala midem cok kötü. Sırtım agrıyor belim kopuyor. Kısacası pertim😅
esmasade2 sususvs kesinlikle kız 4. Ye hamileyim bu hamileliğimde kız olduğunu ilk başta anladım 2 erkek doğurdum ikisi aşırı kolaydı kızım çok zordu hamileliğimde doğdu gene zordu şuan 3.5 yasinda hala zor erkek çocuklarım daha kolay kesinlikle 4. De kız anladım zaten başında hemen geçmeyen mide bulantıları baş dönmeleri vs 🤣
kaanmoomm sususvs oğlumda 1 ay kustum ama enerjiktim iştahlıydım . Şuan cinsiyeti bilmiyorum kusma yok iştahsızım ,yorgunum ,bulantılarım sabah çok fazla enerjim hiç yok .
beguuss sususvs 😂😂😂 kızımda yaşamadığım şeyleri yaşadım 36 haftalık hamileyim erkek mide bulantısı, yanması, böğrümü delerek tekme atmalar, idrar yolu enfeksiyonu bilmezdim ben bu hamileliğimde öğrendim 😂
karayelll Oğlumda herşey çok.iyidi. kontroller dışında hastaneye gitmiyordum öyle rahattı.Ama şuan kizima hamileyim mide bulantısı kusma koku.hassasiyeti ağrılar çok.daha zorladi beni.30 haftadan sonra hastanede erken doğum diye yattim gerçekten zor bı gebelik geçirdim.Simdi 36+4 gün sayiyorum
halew sususvs oğlumda çok çok zor hamilelik geçirdim doğuma kadar bulantı koku hassasiyeti sancı vs. Şu an daha kolay ama cinsiyeti bilmiyorum 😅