cengelsii Dört doktora gittim 12 haftalıktan itibaren 27. Haftama kadar kız dendi fakat şimdi erkek deniyor bir doktor tarafından kime neye inanacağım ne yapacağım hiç bilmiyorum. Akıl verin bana
Deletedmom_877 cengelsii cengelsii çoğunluğu kız mı dedi yoksa hep kız diyorlardı sonra erkek mi dedi
temmuzonbir cengelsii devlet hastanelerinde ücretsiz detaylı ultrason yapılıyor doktorunuz sizi neden yönlendirmedi ayrıca 30 haftalık bebek doğum gelmiş nerdeyse nasıl hala net değil ben bu doktorlara şaşıyorum artık
cengelsii temmuzonbir beni kimse hiçbir şey için yönlendirmedi ki bacım ben çevreme sora sora kendim gidip eşimle çözmeye çalıştım hep. Tetanozu bile söylemediler koymuşlar hastanelere saçma sapan doktorlar sadece ultrasona bakıp ilaç vermeyi bilsinler diye
Milenamavi Benimde ikinci çocuğumun cinsiyeti kesin degildi detaylı yaptirmadim ama yuksek tahmin ettikleri cinsiyet çıktı az sabredin sizinde doğum yakin 😂
Alara6161 cengelsii banada doktorlar erkek demişti kız çıkmışım 😁😁 annemde hep özel takipliymiş düşün doğumda kız çikinca annem şaşırmış