Kızlar selaaam, hep hamilelikte en çok merak ettiğim doğum hikayeleriydi. Dedim bende doğurunca yazacağım ama pozitif olursa çok şükür korktuğum gibi olmadığı için yazıyorum 🤭. Burada bir sürü korkunç doğumlar okudum ister istemez psikoloji bozuluyor. 37+2 de bebeğim makat gelişli ve bende gebelik şekeri olduğu için sezeryan oldum ama benim oğluşum yaramazmış ayak geliş olduğunu söyledi doktor 😅 hep normal olsun diye çabalamıştım doktor da artık bıkmıştı benden en son dedi ki bu bebek ayak geliş kendini de yırtsan normal doğuramazdın dedi herkesi gülme tuttu ameliyathane de 😅 . Çok korkmuştum ama elhamdülillah korktuğum kadar olmadı. Evvela kendinizi gerçekten kasmayın illa normal doğum için. Rabbim’den hangisinin iyi olacaksa onu isteyin. Spinal anestezi aldım genel anestezi istiyorum çok korkuyorum diye diretmiştim ama müsaade etmediler iyi ki etmediler. Bebeğimi çıkarıp hemen yanağıma koydular mis kokusunu içime çektim öptüm. O korkutulan iğne gerçekten çok fazla acılı bir şey değil. Sonda takımı da anestezisiz oldu o da korkulacak bir şey değil hafif içiniz gıcıklanıyor gibi oluyor. Şuan 4 günlük lohusayım sadece yataktan kalkarken acı oluyor o da dayanılabilir bir acı çünkü bebişinize içiniz gidiyor onun sayesinde unutuyorsunuz. Velhasıl kelam Rabbim herkes yavrusuna sağ salim kavuştursun inşAllah. 🌼 Hayırlı güzel doğumlarınız olsun güzel anneler 💙