ilaydakilinc Kızlar bugün kontrolüm vardı doktorum bebek iri yârın sezaryenle alalım dedi kabul etmedim, hata mı ettim? Sadece bebeğin iri olması sezaryen sebebi mi?
baltuntas ilaydakilinc yani açıkçası sağlık sorunu sezeryan sebebidir gibi geliyor bana iri bebek bir sağlık sorunu mu bilemedim ve ultrason ölçüleri genelde doğru çıkmayabiliyor ya aşağıya yada yukarıya bir ağırlık çıkacaktır sağsalim doğsun inşallah 🌷
evremkesmis ilaydakilinc bebeğiniz kaç kilo? Hangi hastanede bu söylendi? Bazen doktorlar sezeryan yanlısı olabiliyorlar
ilaydakilinc glnzkrkmz 4.100 ancak neden yasak onu tam anlamadım doktor yasak demedi sadece seni zorlayabilir o yüzden istersen sezaryen yapalım dedi
fayting ilaydakilinc 4100 38 haftada gerçekten büyük bebek eğer bayramı geçirecekseniz bayramdan sonra kilosunu 1 2 farklı doktordan teyit edin hepsi bebeğin iri olduğunı söylerse bence sezaryen doğurun
yinemihilal ilaydakilinc travmatik doğum oluyor, zor ve çok kesili olabilir. 36.haftada 3100 oldu. 38de 4ü görsem sanırım normali hiç düşünmeden kabul ederdim ama szin acı eşiğinize bağlı tabiki
1_2_3_4 ilaydakilinc doktoru dinlemenizi öneririm alttan çok dikişin olabilir diye demiştir kilolu zor doğuyor diye okumuştum ama tabiki siz bilirsiniz
myvn ilaydakilinc benim doktorum normal doğum yanlısı bir doktor ilk bebeğimi de o doğurttu 3600 gr doğmuştu şu an ikinci bebeğime gebeyim 38.hafta ve 3700 olmuş bebek ben de 4 kiloyu geçerse sezeryan mı dersiniz diye sordum yok normal doğum yaparız 4.5 kiloya kadar yolu var ama doğuracak olan sensin zorlanırsın dedi. O yüzden sürekli yediklerine dikkat et diye uyarır
Fatmanur_0416 ilaydakilinc benim bebeğim hep haftasından ileri çıkıyordu ultrasonda kilosu öyle görünüyordu hatta bana normal doğum olmaz sezaryeni de düşün demişlerdi ben normal doğuma odaklandım hatta doğuma giderken baktılar 39+3 de 3850 dediler baya kızmışlardı doğuramazsın çok kilolu diye sezaryen oldum ama 6cm açıklıkla acil bir durum olduğu için sezaryen oldum bebeğim doğduğunda 3500 dü yani bebekte sorun olmadıkça sağlık açısından yani normal doğumu düşünürler genelde
ilaydakilinc gvnrzz bayram arefesine girdiğimiz için hiçkimse çalışmıyor maalesef çok baktım bende :(
D_erin1 ilaydakilinc zaten 10 15 güne doğum olur Max 4.5 olur normal doguranda baş çevresi karın ölçüleri çok ileri değilse
ilaydakilinc D_erin1 ölçüler 40 hafta ile uyumlu ancak ben 38. Haftamda olduğum için doktorum vajinal doğumu beklemek istersen üç hafta daha beklerim ancak riskleri göze almak sana kalmış birşey dedi ben en azından 1 hazirana kadar beklemek istiyorum
efnanmoms ilaydakilinc bence kabul etmelisin daha fazla durdurup napıcaksın bebeğin içinde tehlikeli zaten yanlış anlama bende hamileyim 33 deyim şuan bana denmiş olsa ben aldırırdım normsl dogumunda cok zor 4 kg üstü için bence iyi düşün cocugu tehlikeye atma derim hem vaktide gelmiş zaten tam 9 ay 10 gün fazladı durmayı versin atma kızım çocuğunu tehlikeye boşuna iyice sıkışmıştır zaten