prensannesi__58 Kızlar cuma günü fetal dna yaptrdm bayram görmeden çıkartmaya çalışacağız dedı vok heycanlanıyrm ıcım rahat ama korku da var dua edermısınz bana ısmım Kevser
gullu_7444 prensannesi__58 bende geçen hafta cuma yaptırdım 10 günde gelir sonuçlar dedi bayram farketmez akşam 5den sonra ararım dedi
anonimhesappp İnşallah güzel sonuç alırsınız. Bende çarşamba günü verdim bayrama yetişmeyecek gibi beklemek zor 😂🌸
prensannesi__58 anonimhesappp ay evet ya yarın öğlene kadar haber geldı geldı gelmezse pazartesıne kaldık 😊
anonimhesappp prensannesi__58 bugün mailden fatura gelmiş sonuç sandım heyecanlandım😂 fatura geldiyse belki yarın sonuç gelir bi umut 😂😂😂 dnalab te yaptırdım ben siz hangi firmada yaptırdınız
prensannesi__58 anonimhesappp Bnde DNAlab ta yaptrdım ya sızın çıkar da benım kı zor bana fatura da gelmedı 🤣
anonimhesappp prensannesi__58 Gelen giden var mı 😂😂ilgilenen kadına mesaj atmaya çekindim ya bugün mesaileri var mı bilmediğimden 😂
11Fts_ gullu_7444 merhaba bende ayın 15 de yaptırdım benimde daha çıkmadı acaba yarına belli olurmu ya 🥺bı sorunmu var acaba diye düşünmeye başladım. Cogununki 5 günde çıkmış
prensannesi__58 gullu_7444 insallah hepımız güzel sonuçlar alırız canım için rahat ama arada acaba dıye vesvese gelıyor
gullu_7444 prensannesi__58 ben hiç rahat değilim zaten detaylıda biraz sıkıntı çıktı haftaya cuma tekrar gitcem geriden GELİYOMUS bebeğim kafatasinda boşluklar ve bagirsaginda parlaklık var demisti
gullu_7444 11Fts_ İNSALLAH GUZEL SONUÇLAR ALIRIZ HEPİMİZ BENİMDE 8 GUN OLDU YURTDIŞINA GİTTİGİ İCİN BİRAZ UZUN SURUYO GALİBA
prensannesi__58 gullu_7444 detaylı da böyle şeyler çıkıp sağlıklı doğum yapan da çok sz fetal dna neden yaptrdınız amınosentes onerıyorlar net belkı olsun dıye
gullu_7444 prensannesi__58 ikisinide soledi ama sıvı aldirmani onermiyorum fetal DNA yaptır dedi ondan yaptırdım