Mai06 Herkese merhaba! Sevgili hamiş hanımlardan yardım almak istiyorum🙏🏻 Eşimle Ocak ortasından bu yana bebiş için uğraşıyoruz. İlk ay olmayınca çok üzüldüm. Bu ay pek takmadım akışına bıraktım. Adetten sonra 14 gün saydım, telefon uygulamamdaki yumurtlama gününde yaptım, 2 günde 1 buna devam ettim. 4Nisan Tahmini adet günüm. Bazı belirtiler var. Midem yanıyor, başım dönüyor, bazı kokulardan tiksiniyorum direk midem kalkıyor çıkaracak gibi oluyorum, halsizim, duygusallık hat safhada, kasıklarımda da ufak sızlamalar var. Bu gün dikkat ettim, idrar rengimde değişik. Göğüs uçlarımda bişey yok ağrı sızı gibi. Dostlar kafam allak bullak. Heveslenmek istemiyorum. Bana bi yol gösterin🙏🏻
Ayguns Mai06 vücudunuzda belirti aramayı bırakın vücudunuzu rahat bırakın o da çalışması gerektiği gibi çalışsın. Böyle belirti yoklayarak daha çok vakit kaybediyorsunuz bişey düşünmeyin akışına bırakın inanın bende bu süreçten geçtim ne zaman ki kafamdan attım o ay oldu.
Gzdysr Mai06 canım inşallah brklediğin haberi alırsın ama kafaya takma psikoloji çok etkili bu durumda ne kdr takarsan o kdr zorlaşır. Uygulamalara güvenme benden tavsiye benimki tutmuyordu yumurtlama belrtlerini kendin takip et veya yumurtlama testi al eczaneden o şeklde takip et
Ayseymen Mai06 kuzum bazen düşündüğün icinde oluyir inanki hic takma hatta hic yumurtlama gününü bile hesaplama sanki hic çocuk istemiyormuş gibi yine hayatına devam et gör bak insallah nasip olurrr
Mai06 Rnhndkzn eşimden rica ettim bu gün alması için, yaptım. İlk test negatif çıktı, ikincisi hatalı oldu😞 bunu görünce biraz canım sıkıldı, eltimle konuştum, bazen bunda çıkmaz ilk haftalarsa filan dedi. İnsan isteyince bu telkin yetmedi gibi hissettim.
Mai06 Ayguns aslında işim gereği bu ay olmasa da olur. Aynı zamanda vertigo hastasıyım, o yüzden birazda bu belirtiler arasında gidip geliyorum
Mai06 Gzdysr eczanede 5 günlük ovülasyon testi almıştım, ama az evvel başka bir siteden alan bir hanımefendinin yorumunu gördüm sanırım deneyeceğim. Yorumunuz için teşekkür ederim🙏🏻
Mai06 Ayseymen çok tonti bir şekilde cevapladığınız için teşekkür ederim, bu ay hiiiiç takmadım olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydım. Ama sağolsun çevre faktörü o kadar kötü ki. Midem bulandı dersin ay hamilesin, bişey koktu dersin ay hamilesin. İster istemez acaba hamile miyim diyorsunuz🤷🏼♀️ Nasip artık🙏🏻
Kucukbidigim Mai06 o belirtiler cok istedigin icin de olabilir, ve test icin daha cok erken degilmi.. en sagliklisi regl gununu bekleyip olmassan kan vermek en azindan hayal kirikligina ugramazsiniz..
Mel0s Mai06 bn ilk hmile kladgimi kabizlikla anlmistim test yptm ckmadim bya bkledim snra kn testi yptrdim ozmn ckti
Mai06 Mel0s yorum yapan diğer tonti hamişler kızmasın ama, normalde hiç yaşamam iki gündür var dediğiniz🙈😂 söylediğinizi dikkate alıcam, teşekkür ederim yorumunuz için🙏🏻
Ayseymen Mai06 benim de 3.yilin s9nuna dogru oldu inanki başından beri istiyordum başlarda zaten su millet yok mu psikolojimi bozdu ama gerçekten artik ne zamanki kafamdan sildim attim ki demek ki rabbime yazdı tabi rabbime hamdolsun ki verdi bana insallah senin tez vakitte olur kuzum hep dua et rabbime akışına bırak deki rabbim hayirsizsa bile hayırlı edip nasip etttt.icimizde bırakma
Ylmz52 Bnde öyleydm her ay sabırsızlanıyordum ama pes etmiştim sonunda akışına bırakmıştm artk ve oldu şükür Çok beklenti içinde olursan stres yaparsn verici Allah büyük canm
Nurozsln Mai06 Benim yazacağım belki Ümit olur. Testte bazen gerçekten göstermiyor benim 5 haftalık olmama rağmen 2 test yapmıştım 1 gün arayla negatif çıkmıştı 7 haftalık olduğu zaman yaptığım test pozitifti. Adet olacakmışım gibi kasık ağrım simdi olucam evet suan adet olucam diyordum öyle gelecekmiş gibi hissediyordum. Göğüs uçlarımı cimciklenmiş gibi bir sızı vardı. İdrar rengim farklıydı benim de ve devamlı uyku hali. Birazcık bekleyin kandan baktırın. Allah en kısa zaman da size de nasip etsin inşaAllah ♥️
Mai06 Nurozsln Bu tonti mi tonti yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🏻 Göğüs ağrım olmasa da, diğerleri var. Rabbim nasip eder inşallah, bir umut yeşerttiniz♥️ Bir gün buraya oldu diye post açacağım günleri de Rabbim göstersin🙏🏻
zeynepnazli Mai06 bu belirtilere hiç takılmayın Rabbim nasip etmiş de olabilir daha güzel hayırlı bir zamana saklıyor da olabilir. ben de başlarda çok takıldım en son takmıyorum dedim hatta ve hatta adetim 4 gün geçene kdr test bile yapmadım hiç ilgilenmedim bi baktım ki Rabbim nasip etmiş.Allah herkese sağ salim sağlıkla nasib etsin
Togbaa Bende hiç belirti yoktu hatta adet bile oldum normal günümde sadece bir umut eşimle test yapmak istedik test olumlu cıktı ama doktorda kese yeniydi vucutta belirti arama psikolojik etki eder ayrıca biraz zaman gecsin kan testi yaptr