hatice2154 hasret3535 valla çok zor rabbim tüm hamişlere yardım etsin ben şehir dışında tek başımayım gurbette o yüzden çok zor geçiyor
merh zehraclk0 bende 7. Haftandayım halim yok keyfim yok bebek olsun çok isterken vücudum hasta gibi hissettiğimden sevincimi yaşayamıyorum öyle yatıyorum iştah desen hiç yok
zehraclk0 merh Aynen ben de hasta gibi hissediyorum. Ne zorum vardı da bir tane daha çocuk yaptım diyorum bazen
merh zehraclk0 2. Mi sizin ben hakikaten tebrik ediyorum evde çocuk varken hamileliğinde ayakta kalanları bu şekilde evde bir çocuk bakabilir miydim bilmiyorum ama Allah bir şekilde kolaylığını veriyordur
zehraclk0 merh Evet ikinci. Benim ilki çok sıkıntılı geçmişti ailemle aramda da 3 saatlik mesafe var bu hamileliğimde ailemin yanına geldim. Tek başıma asla yapamazdım. İlkinde serklajlıydım büyük ihtimal bunda da öyle olacağım
mugem3526 Bende bugün 10. Haftama girdim 7 inci haftamdan beri uyumak isteği halsizlik yorgunluk hepsi var evin rutin işlerini yapıyorum yemekte yapıyorum ama halsizlik çok kötü