Mervenin Burcu3572 36 haftadaym bende yeni yeni başladı canm erken doğum riskim olmasına rağmen dr a git bence
Burcu3572 Mervenin randevu aldım gideceğim bakalım sertleşme olunca siz de bebek hareketleri çoğaldı mu azaldı mı
Burcu3572 Mom89 burda sadece devlet var kadın doğum oraya da gitmem asla sabahı bekledim özel için devlet insanı hep yanlış yönlendiriyor korkuyorum
Mervenin Burcu3572 bebek hareketi kasıldığı an olmuyo yalancı kasılmalar demişti dr um bana canm ama gelip geçiyor sonra bebek hareket ediyor ama dediğim gibi haftan çok küçük senin kasılma için erken bence
Burcu3572 Mervenin evet aynen ama benim karnım resmen dışardan ellenince taş ve ağrı oluyor uzanınca tek azalıyor
Mervenin Burcu3572 muhtemelen yalancı kasılmalar canm ama haftan erken dr a bir git magnorm falan verir sanırım👍🏼😇
Huzurlu dorukhan_nehirada_moms ay oksuruk bendr de var oksururken suyum gelecek die aklim cikiyo bnmde 2 3 gundr aksamlari siklasiyo sertlesme neden bilmem gundz olsa doktor hastahanedeyken bi gidicem ama aksam yatana kadar 5 dk da 15 dk da duzensiz olarak cok sertlesiyo ins acilma oluyordr
dorukhan_nehirada_moms Huzurlu bebek doguma hazirlaniomus kendini rahme dogru itiomus dr ole soledi haftalik nstye cagirdi beni kasilmaymis o dogumun yaklaatigini belirtiomus
Burcu3572 Kızlar gittim normal dedi doktor hani çok ağrım var dedim nst den bakalım dedi sancım çıkmadı çok şükür
Cimbom Burcu3572 Benim de sol tarafimda dedigin gibi agri var karnım arada yumuşuyor sonra taş gibi oluyor
Burcu3572 Cimbom evet canım öyle Benim de oldu sol tarafta idi bebekler ilerleyen zamanlarda böyle yapıyormuş