2bebelihemsireanne Kızlar doğum sonrası gelecek misafirlere ikram için buzluk hazırlığı neler yapıyorsunuz
Mrsfly 2bebelihemsireanne doğum yapacaksınız bide gelen misafirlere ikram mı hazırlıyorsunuz . Vallahi taktir ettim. Bence bi zahmet gelen karnını doyursun gelsin😂😂 zaten anne yorgun uykusuz olacak.
Aaa12 2bebelihemsireanne sarma yapıp buzluğa attım haftasonu da börek kurabiye falan yapacağım gelen eli boş gelmez ama yine de dolabımız dolu olsun istiyorum. Ha bide mantı yaptıracağım. Haftaya Salı doğum olacak nasip olursa
Nesrin0505 2bebelihemsireanne dereotlu poğaça normal mayalı poğaça limonlu kurabiye kakaolu kurabiye tahinli kurabiye ıspanaklı kek havuçlu kek elmalı tart yaprak sarması ben de bunları yaptım canım
aframoms13 Nesrin0505 poğaçaları ve kekleri pişirerek mi atıyorsunuz buzluğa. Herhangi bi sorun oluyomu acaba taze gibi oluyomu. Bide ne kdr sürede tüketilmesi gerekiyor
Nesrin0505 aframoms13 börek ve sarma hariç hepsini pişirerek koydum tadında herhangi bir sorun olmuyor 6 aya kadar buzlukta muhafaza edilebilir eğer airfrey’de bir dakika ısıtırsanız tap taze oluyor yeni yapılmış gibi
Busra5222 2bebelihemsireanne ben sadece yaprak sardım diğer şeykeri de hazır veririm çok yapmaya gerek yok yanına mantı , milföy yeter önemli olan çayda olsa vermek
2bebelihemsireanne Busra5222 hazır vermekten yana hiç gocunmam ama al al sürekli bütçem elvermez borc çok😂
Busra5222 2bebelihemsireanne o da doğru benim doğuma az kaldı zaten yapacak gücümde kalmadı şansıma anlayışsız akraba yok gelen olsanda
yinemihilal 2bebelihemsireanne doğumdan somra misafirlere neden hazırlayalım kemdim yiyeceğim hepsini
semsem150 2bebelihemsireanne biber dolması (çiğden), mozaik pasta, beyaz peynirli poğaça, sarma, elmalı kurabiye, midye börek koydum. Pratik olsun diye, misafire yapmadım aslında hepsini ailemle yiyeceğim 🤣