mercimegin_annesiii btl0707 beni diyorsanız sezeryan yaptım. Bana doktor en son 3.300 civarı kilosu dedi 39 haftayla uyumluydu ve çocuk 3575 doğdu
eminemirr handekarahan bana bitter çikolata demişti doktorum sabaha kadar bitter ve kahve içmiştim çok iyi gelmişti inşallah bu hamileliğimde de ağrıyı çok hissetmem kahvem çikolatam yanımda olacak
handekarahan eminemirr teşekkür ederim deneyelim bizde ☺️ inşallah kolay geçer sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri
eminemirr mercimegin_annesiii gözünüz aydın bende oğlumda kontrole gidip Sezeryan olmuştum bişey anlamamıştım ama iyide olmuştu diyorum düşününce :) bunda da öyle bir his var hayırlısı artık
bahar616161 mercimegin_annesiii Merhabalar Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin gözünüz aydın Şu anda bende 37+2 oldum bebek aşağı baskı yaptıkça belimede ağrı giriyor ayni zamanda sonra geçiyor ama sancı bu şekilde mi oluyor bu cumada randevum var gitsemmi beklesemmi bilemedim
mercimegin_annesiii bahar616161 baskı benimde vardı çok kanala gitmeye çalışıyor demişti doktorum hatta kafasını kasıklarına vuruyo demişti Elektirik çarpması gibi kasıklarımca acı oluyordu kasıklarım çekiliyordu bi türlü giremedi belki çatım dardı bilemiyorum
bahar616161 mercimegin_annesiii Benim en son doktora gittigimde kafasi baş aşağı demisti doktor dogum pozisyonunda aynen girmeye çalışıyor kesin sıpa ondan baskı yapıyor
miracsevim mercimegin_annesiii oyyy pıttırıkk yaa duramamış yerinde çok sevindim sağlıkla kucağına almana canım Allah bağışlasın sağlıklı güzel başarılı ömrü olsun
mercimegin_annesiii bahar616161 evet genelde kafayı kaşıklara çarpıyormuş girmeye uğraşırken oda sancılı oluyor demekle