bebegimk 13:48 de normal doğum yaptım. Zar siyirmadan dolayı kendi sancilarim vardı. 10 dakikada 1 70-80 falan vuruyordu. Zar sıyırma dün yapıldı 2 cm açıklık vardı. Evde biraz sancı çektim. Bugün sabah 5 te hastaneye geldim artık dayanamadım. 4 cm açıklık vardı. Gün içerisinde devamlı alttan muayene yapıldı. Ben sezeryan istedim. Doktorum ve ebem beni normale ikna etti her seferinde. Saat 10 gibi 6 cm açıklık oldu. Doktor suyumu patlattı. 12 gibi 8-9 santim oldu açıklık. Çıkışı kolaylaştırmak için suni o an takıldı. Zaten suni sancısı vurduğunda doktor bebeğin çıkması için ıkınmamı istiyordu. İkina ikina biraz kesik ve dikişlerle(toplamda 22 dikisim varmış) doğum gerçekleşti. Annelik delilik gerçekten. Açıklıgım hızlı ilerlemesi sancilarim 10 dakikada 1 olmasına rağmen. Doktorumda sasirdi. En büyük şansım bu oldu. Bu arada doktorum Beylikdüzü kolan hastanesi Fatma Türkan ayandi. Her ayrıntı ile ilgilendi. Süreci çok güzel ilerletti. Özel hastanede hekim olmasına ve ben devsmli artık sezeryana dönelim dememe rağmen beni normal doğuma ikna etti. Dönse alacağı ücret 15.000 TL yükselecekti ve tatil gününde başımda dikilmek zorunda olmayacaktı. Ama o gerçekten işini severek yapan bir hekim. Gönül rahatlığıyla önerebilirim