Melisssss1994 Kızlar merhaba 23 haftalık hamieleyim. Bazen kasıklarımda bazen göbeğim de hissediyorum. Ama şu beş gündür falan sanki vajinama vuruyor gibi bir anlık his oluyor. Yaşayan veya tecrübeli olan var mı ? Neden olur ?
Hulyalp Melisssss1994 ayni zamandayiz ve ayni durumu yasiyoruz canim. Dedigin gibi bazen gobek deliginin oralardan vuruyorlar bazen bikini ustumde bazen de afedersin seyimde tepiniyo gibiler. Hele az one egilsem yerleri daralsa hemen altta vuruyorlar
Seher_ Melisssss1994 bende 25 olucam benim sıpa da yapıyo Doktoruma dedim ayakları aşağıda olunca oluyomus öyle içimde alt tarafım da sanki su dalgalanmasi gibi oluyo dimi mesaneye vuruyolarmis😂😂
Melisssss1994 Hulyalp Aynen ya benim de öyle oluyor. Korkmaya başladım o yüzden bende. İnşallah normaldir 🙏🏻
Melisssss1994 purplella Bende değilmişim 🥰 Bugün de çok olunca korkmaya başladım artık ya. Acaba ayakları mı aşağıda vuruyor ters mi duruyor 🤔
Hulyalp Melisssss1994 normalmis. Surekli donuyorlar ne de olsa yer bol suanlik. Bugun disardan gorunecek kadar tepindi benim ikizler. Videoya bile aldim.
Hulyalp Melisssss1994 aminnn.. gece bi tarafimdan bi tarafima donsem basliyolar oynamaya sizinde oyle mi?yoksa benimkiler gececi mi olacak😔
Melisssss1994 Hulyalp Benim de öyle canım. Sola yatsam sola vuruyor sağa yatsam sağa. Pıtır pıtır hep. Ama hareketli bebek her zaman sağlıklı derler. Şu vajinaya vurma biraz korkuttu beni sadece. Bir de vajinaya vurunca lavaboya giyme isteği duyuyorum sürekli
Hulyalp Melisssss1994 bebis buyudukce idrar kesesine de yer kalmiyor hele denk getirip vuruyorsa tutmak bile zorlasir 🙃