sedckr81 Kızlar 27 haftalık hamileyim yazın denize vs gidemeyeceğim için Bungalov tutup havuza girmek istiyorum bir sorun olur mu hiç sıcak havuza girip bir şikayeti olan oldu mu riskli mi cevaplarsanız çok memnun olurum 🫶🏻
Eldgrn sedckr81 havuz dahi önerilmiyor. En azından çok nadir izin veren doktor gördüm ben. Anca denize izin veriliyor temiz yer olduğu sürece onun dışında sıcak soğuk farketmez havuz tarzı hamam , termal havuz tarzı yerler yasaklı .
anonimhesappp Hamam sıcak su önerilmiyor ama bungalovda kışın sıcak oluyor genelde bu mevsimde çok sıcak yapmazlar herhalde 🤷🏻♀️😄
melikesvrn Ben 32 haftalik hamileyken sıcak termal havuza girmiştim ama doktorumun onayı vardı doktorunuza danışarak gidin🙏
yaggmurt sedckr81 canım hamilelikte sıcak duşa bile çok girmeyin diyorlar kaldı ki sıcak havuza asla izin verilmez zaten havuz sauna hamam hep yasak doktorunuza sorup hareket edin ama genel olarak yasak
sedckr81 Hepinize teşekkür ederim doğuma kadar sabredeceğiz o zaman bebeğimin sağlığı Herşeyden önemli 🥹❤️