5228 gulctrkk çok şükür şuanki doktorum çok iyi biri 2 li taramadan sonra dikiş aticaz dedi Rabbim iyi doktorlarla karşilaştirsin inşallah
-Cennetkusuannesi- 5228 o doktoru şikayet et ona kalsa alacaktı bebeği seni boş yere üzüp strese soktu. Serklaj atılacak haftada atılmaz dedi. Direk şikayet et bence
5228 1melekannesi3858 degilmiş canım öyle bişey yok gayet sağlıklı dedi kanamanda aspirin vermişlerdi ondan olmuş dedi
1melekannesi3858 5228 ayyy o doktoru acil şikayet et bence sen yaaaa ay çok güzel haber bu sağlıkla kucağına alırsın inşallah vaktinde canım
5228 1melekannesi3858 Amin inşallah canım şikayet ettim zaten hemen birde avukata vericem psikolojimi maf etti 2 gündür Allah’ın cezasi
1melekannesi3858 5228 en iyisi canım ya olur mu öyle şey anneyi harap etmek nedir ya evladın o senin canın cigerin pislik köpek ne diye korkutuyo
Limonss18 Nasıl ağrın varsa aliym ya serklaj sorası 2,3 gün doğum sancısı çektim ben acıdan çıldırmıştım dikişleri alın diye almadılar taki kese dikişten de çıkana kadar başka doktora git
5228 Limonss18 gittim canım rahim ağzım hapali bı sıkıntım yok çok şükür başka doktora gittim oda iyi dedi
1melekannesi3858 5228 ay neyse bacım bunada şükür en azından sorun yokmuş ya ona sevindim valla ben doğrusu en azından evladın da sende iyisin yani oylelerinin de Allah cezasını versin
5228 1melekannesi3858 amin canım inşallah Rabbim hepimize güç kuvvet versin inşallah sağlıkla kavuşalim evlatlarımıza 🤗