Leyla93- busrax_ daha once kadın hastalıklarında bununla ılgılı bır tanın varsa karsılamıyor canım ama sıgorta sırketını arayıp sorman daha ıyı olur
busrax_ Leyla93- sürekli kadın hastalıkları bölümüne gidiyorum ama hangi tanılar karşılamasına engel olur ki acaba axa sigortayı aradım ama çalışmıyorlar tatil diye
busrax_ Cimcime30 yok canım hiç olmadım bugün reglim yeni başlıyor doktor kalın dedi 12mm çıkmış normal değil mi senin kaç çıkmıştı
Cimcime30 busrax_ adet günü olmadan 16 mm di ama bnm adetlıyken de kalındı baktı bıyopsıye kadar haptı şükür temız çıktı yanı bnm de tss axa
busrax_ Cimcime30 neden kalınlaşıyormuş peki temiz çıktıysa bende polip miyom bir şey görünmüyor ultrasonda onlardan dolayı kalınlaşıyor olabilir dedi. 55 bin tl histeroskopi fiyatı inşallah karşılar ya
busrax_ Cimcime30 karşılamıyor canım sigortayı aradım karşılıyor dedi ama doktor infertilite gireceği için karşılamaz diyor
busrax_ Cimcime30 olmaz dedi girmedi valla. benim eski komşumu aradım kadın doğum doktoru o da gerek yok 14mm gayet normal dedi yaptırmayacağım. Bebek istemi olarak girmesini alayamadım zaten bu başka bir durum bebekle ne alakası var ki
Cimcime30 busrax_ aynen öyle Degıs sen doktorunu cnm başka doktora bak aynen sen bılırsın cnm Bnde çarşamba aşılama oluyorum tekrar