Momlife_ Tomriscvn ayy evett az daha dursun da insan doğacağı zamanı da çok merak ediyor ondan dedim😄
Selenasel 36+6dayım bir haftadır düzensiz kasılmalar yaşıyorum pazartesi gece Protestan başladık ona rağmen kasılmalar devam etti bazen 10dk da bir bazen yarım saatte bir perşembe çok sıklaştı nstye gittim kasılma var ama düzensiz progestanı bırakıp başka bi ilaç başladık ona rağmen devam ediyo kasılmalar bugün tekrar gittim nstye çok düzensiz hala bı sefer son ilaçla progestanı birlikte kullanmamı istedi doktorum en azından 37yi bitirsin diyo bencede bitirsin bayramdan sonra gelsin istiyorum hayırlısı artık
zynpmak Momlife_ benim de 34. Hafta kontrolümde daha dönmemişti. Şu an 36dayız çok merak ediyorum döndü mü diye.
asellim_ @Tomriscvn aynı doktora Serap hocaya takipliyiz hafta olarak sen benden öndesin doğum yaptığında sürecini benimle de paylaşır mısın?serap hocada, bende bir aksilik çıkmazsa Normal doğum planlıyoruz bende 34 Haftamdayım aklıma geldikçe Allahımmm 🥲
Tomriscvn asellim_ Ay canım tabiki paylaşırım hiç sorma bendede korku heyecan herşey var şuanda istediğini sorabilirsin bana 🥰
gozde_mete ben de serap hocadayim, benim haftam daha erken ama lutfen paylasin. Allah saglikli, kolay ve enn pozitif dogumlari nasip etsin hepimize☺️
gg2404 Tomriscvn canım ben doğurdum çok şükür sağlıkla aldım kucağıma darısı sana ve tum isteyene nasip olsun 🤗
gg2404 Tomriscvn sancılarım biraz zorladı ama açılmam çok hızlı ilerledi epidural yapılmadı çünkü 1 saat içinde 3 cm açıklıktan 6 cme çıktı sana önerim kesinlikle kabız olmamaya çalış süreci çok etkiliyor bence ama herşey kucağına alana kadardı aldığın an gerçekten hepsi bitiyor bu süreçte serap hoca da ebelerde çok anlayışlı davrandılar
daisyildiz gg2404 maşallah sağlıkla büyüsün bebişiniz ben de 36+5teyim ilaçlarla durdurmaya çalışıyoruz sancıları inşallah doğumum kolay olur 🙏 acaba hangi hastanede doğum yaptınız 🥲🫶🏻
Tomriscvn gg2404 Canım doğum illaki zordur önemli olan süreçten memnun kalman olmuş dikiş falan atıldı mı peki bu ara çevremde doğum yapanlardan kötü hikayeler duydum özel hastanelerde ilgili 😑
Selenasel daisyildiz ne kadar zamandır sancıları yaşıyosunuz benim 2 hafta olcak yarın 2 haftadır kasılma var progestan ve nidicard kullanıyorum benzer şeyler mi yaşıyoruz acaba
gg2404 Tomriscvn dikiş atıldı 5 adet dikiş var oda ben ıkınmayı tam yapamadım gücüm kalmadığı için ben memnun kaldım süreçten ve hastaneden benim beklentilerimi karşıladı en azından canım