Cemilegoker Merak ediyorum .belirtileri anlamaya çalışıyorum inşallah aranızda bunu yaşayanlar vardir
ucmgk21 Cemilegoker beenn👋🏻 Adetime 2 gün var beklemedeyim ve göğüs uçlarımda dışlama var dokununca diken batıyormuş gibi oluyor umarım bu bir belirtidir🙏🏻
ucmgk21 Cemilegoker er beenn👋🏻 Adetime 2 gün var beklemedeyim ve göğüs uçlarımda sızlama var dokununca diken batıyormuş gibi oluyor umarım bu bir belirtidir🙏🏻
Motherscup Cemilegoker evet sızlar benim gögüslerim sızlıyotdu bel agrim vardi birde gögus uclari beyazlasmisti nokta nokta olarak
Hulyalp Cemilegoker test yapmadan once goguslerimde hassasiyet hissettim. Normalde pembemsi olan gogus cevremin kahverengine caldigini fark ettim.
Mucizelerim_06 Illa olacak diye birşey yok canim bnim.olmadi ama cok koyulasmisti ona dikkat edebilirsin
Cemilegoker Adencanan subat ayının 20 su son adet tarihim. Bana göre 5 gün gecikme var. Ama bı programda ise yarın adet günüm yazıyor.
Adencanan Cemilegoker canım benim 6 gün gecikmişti sabret biraz geçsin öyle yap ben sabırsızlıkla 6 gün beklemiştim 😬
Minikkalbimm Ay olmuştu bende canım aciyodu nasıl ben adetim gecikti diye oldu sanmıştım sütyen bile acitiyodu, inşallah bekleyen isteyenlerin ve böyle rahatsızlık yaşayanların da belirtisidir ❣️
Duygu202420 Cemilegoker 7+2 haftalık hamileyim adetim in geçtiği günden beri Acıyor göğüslerim hele sabah kalkınca off. Uclarım kaşınıyor dokununca zaten off dokunamıyorum bile
Saliyaaa Cemilegoker ayrıca gercekten duygu değişimleri oluyor canım birden sinirlenip herseyi kırmak dökmek istiyosun snra bişey olmamıs gbi rahatsın 😂😂😆 ben hamileliğimi bundan anlıyorum hep