1melekannesi3858 semali4 valla bende genelde yatiyon gibiyim ama ayaklarımı uzatıp oturuyorum bazen de
semali4 1melekannesi3858 Bende oturuyorum ya doktorum zaten sürekli yatma kalk otur falan demişti. 28 olucam 2 gün sonra Sen kaç haftalıksın canım
happymommmfy Bende olacağım haftanın dolmasını bekliyorum sizler ne için oldunuz önceki kayıplardan dolayı mı süreç nasıl ilerliyor
1melekannesi3858 happymommmfy çok şükür kayıp yaşamadım ilk gebeliğimde 16 mm ve açılma ile acil serklaj oldum bunda da önlem amaçlı oldum şükür iyi gidiyoruz şimdilik
1melekannesi3858 Raana aaa geçmiş olsun neden öyle olmuş ki benim kısalmam olmuo hatta gittiğim doktorla sana nie serklaj yapıldı rahim ağzı çok güzel diyolar ama hatırladığım kadarı ile seninki. İkizdi ondan mı aceba
Raana 1melekannesi3858 evet ikiz,belki ondan. Daha önce kayıplarm oldu. Bir erken doğum. Birden açılıyor benim rahim🙁
1melekannesi3858 semali4 benimki de normal hayatına dönebilirsin dedi hatta acildeki doktor dün acile gittim de serklaja bile gerek yokmuş neyden atıldı dediler ilk cocugumdan dolayı dedim
semali4 1melekannesi3858 Önlem amaçlı yapılınca sürekli yatmamız gerekmiyor ya zaten bir süre sonra serbest bırakıyor doktor benimde 19. Haftada bir kaybım var ondan atıldı Kaç haftalıksın sen
Raana Cok üzgünüm,canım çok sıkılıyor bu duruma. Hem plasenta previa hem rahim ağzı kısalıyor serklaja rağmen😭
Raana Sizin uzunluklar alttan mi ölçülüyor karından mi? Alttan bakıldı bana,dedi karından biraz daha yüksek çıkardı