zey55 kubrasjsjs ben isimli hastane çıkışı falan yaptırmadım gerek yok bence bir kere giyilecek ve dünya para ben kendim takım oluşturdum yenidoğan kıyafeti aldım valla
myangelson kubrasjsjs yoo kendiniz takım yapabilirsiniz. Zaten yenidoğan takımları genelde şapka ve eldivenli oluyor. Ekstra yanına zıbın koyarsınız battaniye alırsınız oldu bitti 😊
atlasmelikee kubrasjsjs bence hiç gerek yok düz beyaz aldım ben. deli para veriyor millet isimli falan ne gerek var yahu. Al normal bir tane sonra da giyer mis gibi. Ha alana saygım sonsuz ama bana gereksiz geliyor
Kubra0606 kubrasjsjs fazla bütçeniz varsa yapabilirsiniz aksi takdirde tabiki kendiniz de takım yapabilirsiniz. Ben oğluma isimli takım yaptırmıştım nasip olursa yine o tarz takım alacağım. Hem çekim yaptık çok güzel oldu hemde hatıra olarak saklıyorum ❣️
cuteregina kubrasjsjs bir daha giyemeyecek ama anı kalsın derseniz yaptırın ben yaptırırım sanırım biraz büyük yaptırırız birkaç kere giyer sonra anı diye saklarız
aframoms13 kubrasjsjs ben kızıma isimli yaptırmıstım ama ilk onu giydirmedim çünkğ kan vs oluyormus. Ama sonra da giydiremedik çünkü 36 haftalık dogdugu için minicikti içinde kayboluyordu dkdkkd 40 ı çıkınca 1 kere giyebildi 🤣 bence gereksiz