Hkrtbg Genç bebe diye bir site var Instagramda. Sakarya’da bir mağaza şubesi Kraft Bebek Arabaları indirimde ama daha önce hiç alışveriş yapmadığım için kararsızım. Buradan alışveriş yapan var mı acaba
supermommss Hkrtbg al bebek var İstanbul Silivri’de orasıda çok uygun gidıp bakabilirsiniz instegramda sayfasıda var
Hkrtbg Online satın alacağım için endişem. Direkt gidip mağazadan alabilme şansım yok İstanbuldayim ve riskli gebeyim 🥺
dilekmas @Hkrtbg canım ben sakaryalıyım ve bende İstanbul’da yaşıyorum o mağazayı biliyorum çok güzel ürünler satıyorlar iki şubesi var rahatlıkla alabilirsin benim çevrem hep ordan alışveriş yapıyor bebek odası araba vs.
Hkrtbg supermommss teşekkür ederimmm. Şimdi hemen baktım almak istediğim modelde indirim yok normal fiyatından satiyorlarmis
supermommss İstediğiniz model hangisi ama bilmiyorum mesela bakın köşede yuvarlak da fiyatı yazıyor gel al fiyatıyla internet fiyatı farklı
Hkrtbg supermommss çok teşekkür ederim. Pendik’te bir mağaza buldum bebeceyiz sarayı diye. Orda daha da indirimli halini buldum akşam gidip ordan alacagim inşallah 🥰
Hkrtbg supermommss bu mağaza çok güzelmiş ama gerçekten. Mama sandalyesi için buraya gideceğim. Çok teşekkür ederim tavsiye için. Başkaları da görür faydalanır inşallah ❤️❤️
supermommss Hkrtbg rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu evet fiyat olarak bayağı uygun bir mağaza