Gulsum2308 ceymus7 geçmiyo vallahi 🤦🏻♀️ Son bekleyişler çok heyecanlı oluyo rabbim hepimize sağlıklı hayırlı ve Kolay doğumlar nasip Etsin inşallaahh 😍
Fadiiiik ceymus7 cidden geçmiyorrr😕 burda bide saatler iki saat geride olunca sanki hiç geçmiyo gibi..
busrabx Nisanin sonuna bi gelseydik su gibi gecerdi ya gun saymkt heyecandan kurtulsak mayisa girsekte
Mrvsmt 34 haftalık hamileyim benim yalancı sancılar başladı bile erken gelecek diye endişeliyim normalde bende mayıs annesiyim 😊
RecebinEsrasi Mrvsmt bizde 34 haftalığız nasıl oluyor yalancı sancı benimde erken doğum riskim var 29.haftadan beri başıma ne gelecek bilmez durumdayım ilk gebeliğim :)
ceymus7 Mrvsmt ben anlayamıyorum sancı oluyor mu olmuyor mu tecrübesizlik :) nasıl anlıyorsunuz yalancı sancıları Ağrı mı oluyor
Mrvsmt Ayseee94 kısa ve düzensiz oluyor göbeğimin altından aşagı doğru sancı giriyor ilk şiddetli oluyor ama kısa dediğim gibi geçiyor 35. Haftada normalmiş kasılmaların başlaması
Anneyimmmm Resmen gün sayıyorum ya😊hiç birşeyi bu heyecAnla beklediğimi bilmem😄bendede ara ara sancılar oluyor.
Elikkk Bana sanki çok cabuk geçiyor anlayamadım bile nasıl bu kadar çabuk geçti diye heyecanım var ama biliyorum göz açıp kapayana kadar geçecek
1umutturyasamak Son 48 gün zaman uzun uzun geciyor sanki mays bası gbi doğucaz bz gelsn artk oğlum yüz üstü yatmayı özledim bacağım ağrıyor yalancı sancılarım oluyo
Cennetimm Bizde 10 mayısta kavuşacaz minik kızımla ama zaman durdu her yerim ağrıyor 😔yatamıyorum kemiklerim sanki birbirine girdi gece olmasını hiç istemiyorum biran önce zaman gecsede kzım gelse benim gibi olanlar varmı