tubitubi90 Bebek kilo alıp bizim almadığımız bir beslenme şekli var mı ? Ekmeği mi krsmeliyim ne yapayım ??? :(
dvitamini2 Ebrak son iki ayı bilmem ama 35+3 ken tartıldım 15 kilo almışım.Haftalık 1 kilonun üzerindeyim maşallah 😂Doğuma kadar daha 4 kilo daha alırım bence 😂
zeynebensar lorelei almadım bıraz kötü bı hamilelik gevırdım fazla yıyemedım ama çok sükür bebegınm kılosu ıyı
rabia7_5 İlk 4 ay kilo almadım altı çı aya kadar 10 kilo aldım 2 kilo diyetle verdim şuan son haftalarımdayım o 2 kiloyu geri aldım +10 kilo ile kapatmak istiyorum gebeliği
Nazlikiz_ Ebrak 33 haftalık hamileyim şuana kadar hiç kilo almadım hamile kaldığım kilonun bir kilo altındayım 😅
Nazlikiz_ benazinci yüksek kiloyla hamile kaldım 5 ay bulantım beni mahvetti şu zanana kadarda iştahım hiç açılmadı normal zamanda daha çok yiyorum. Şuan zorunluluktan besleniyorum. Sabah 1 yumurta zorla yiyorum diğer öğünlerde ne olursa
sevalklyn Ebrak 22. haftamıza girdik ve 4 kilo aldım ve moralim çok bozuk. İlk bebeğim ve sanki çok kilo almışım gibi geliyor ve normalde de zayıf bir insanım. Dikkatli besleniyorum ama yine de aldım yani. Umarım devamı gelmez kiloların 🫢
1ogrencianne Ebrak 36. haftaya geldim toplam 7.65 kg almışım. Son iki ayda da tam 2 kg almışım. Hafta hafta yazıyorum kilomu. Bebeğin kilosu güzel dedi doktor 😊