Hiloyaa Arkadaşlar merhaba 35+1 hamileyim asla uyuyamıyorum .Uyku sorunu yaşayanınız öneriniz tavsiyeniz varmı
semahayall Hiloyaa delirmek üzereyim 36+2 , uykusuzluktan ve yorgunluktan ölüyorum. Asla uyuyamıyorum asla. Uyuyacak pozisyon kalmadı. Ne tarafa dönsem olmuyor , Bebek sürekli hareket ediyor , kafayı yiyecem
mervekalkann Hiloyaa 33+2 aynı durumdayım telefondan video açıyorum gözlerimi iyice yorup anca uyuyabiliyorum O zamana kadar da saat 2 yi geçiyor zaten.
Zeyneplemutluluk semahayall bende 31 haftalık hamileyim aynı şekilde her gece uyanıyorum saatlerce bakıyorum bebekte aşırı hareketli birde kasılıyor erken doğacak diye korkuyorum
Hiloyaa semahayall o kadar aynıyız ki birde ev işi yükü 2,5 yaşında kızım var ah ahhhh anne olmak neden bu kadar zor
momelif1 Hiloyaa bende aynı durumdayım 34+6 yatmadan önce ılık süt içiyorum o biraz daha rahatlatıyor hem uyutuyor hem mide yanmasına iyi geliyor tavsiye ederim sizede
ruyakb 27 haftalık hamileyim 3 haftadır uyku nedir unuttum çünkü bebek sag kaburgama baskı yapıyor canım acıyor artık psikolojikmen harap oldum magnezyum fln hcbsey fayda etmedi 😢
bsya ruyakb bende 25 haftadayım aşırı hareket etmeye başlıyor yatınca uyuyamıyorum ne tarafa dönsem aynı son haftalarda nasıl olacak diye düşünüyorum
annekiz6141 Hiloyaa 34+2 bende 1 sattır ayaktayım en son gözlerim bayılıyor yorgunluktan sabaha karsı uyuyorum 🤦♀️