CemileAkkurt Benim Reflüm var her gece çekiyorum ağrısını kadın doğuma danışsam bunun için ilacı varmıdır sürekli bogazımı parçalıyor geliyor mide asiti herhalde yukarı çıkıyor muş
sevilaysss_ CemileAkkurt gaviscon ve rennie gebelikte kullanılıyor bende kullanıyorum hatta mide koruyucu da kullanıyorum bunlar dışında süt içmekte çok iyi geliyor reflüden çok çektiğim için her yolu denedim 😅
cuteregina CemileAkkurt bende şiddetli gastirit ve yara vardı gastroskopi yapıldı mideme kamera ile bakıldı doktorun verdiği sadece mide koruyucuydu ve gerçekten geçti gebelerin kullanabildiği mide koruyucuları varsa yemekten bi saat önce içtim hep iki ay boyunca ve geçti antepsin ve panto kullandım ben aklınızda bulunsun
temmuzonbir CemileAkkurt bana rennie çok iyi geldi günde 4 kez kullanıma izin verdi doktorum rahat ettim kontrole gidince söyleyin isterseniz bi yazsınlar deneyin
CemileAkkurt sevilaysss_ Aglıcam şimdi kaç haftadır çekiyorum bugün daha kötü oldum bilseydim önceden gittiğimde kadın doğuma söylerdim ben bişe yapmazlar ilacı yoktur diye demedim şuan o kadar kötü can yakıyor bogazımı parçalıyor ki uyutmuyor
gebesirme Resmen şişe şişe gaviscon içiyorum yanımdan ayırmıyorum hatta ben nereye o oraya rennie fln kesmedi benimkini öncede vardı reflüm hamilelikte özellikle şuan 31 haftalık oldum nerdeyse tavan yaptı 🥹🥹
gebesirme CemileAkkurt evet reflü için daha önce de bunu içiyordum zaten hamilelikte de güvenli yine onu veriyorlar