gebeyimgebesin Ben de araştırma halindeyim. Mochi momentum duo almayı düşünüyorum hem eller serbest hem de gücü normalde eller serbst makinalara göre daha fazla diye. Şurda bekleyeyim önerilere açığım 😂
beyzzsenturkkk elifcnnnnnn 2-3 gün oldu bende wee baby manuel vardı işimi görmedi çok kötüleştim o akşam bunu aldık arkadasım kullanıyordu o önermişti
gebeyimgebesin elifcnnnnnn bana da pahalı geliyor ama bilmiyorum ikiz gebeyim ben mecbur sağarım diye düşünüyorum allah izin verirse ikizlerle eller serbest olsun istiyorum iyi birşey olsun istiyorum o yüzden lansinoh yada mochi araştırmasındayım
Aykerny gebeyimgebesin lansinoh şuan piyasada teklisi yok ya hep mochi görüyorum bende ilk lansinoh düşünüyodum hep temmuza kadar gelmezse mochi mecbur alıcam
gebeyimgebesin Aykerny ben lansinohun ikilisine bakıyorum kendi sitesinde 6400 gibi bir fiyatı var çok pahalı ama en iyisi bu sanki. Bir ara mochi momentum duo düşünüyordum kötü yorumlarından dolayı uzaklaştım gibi. Lansinohun eller serbest ikilisine bakıyorum
bsrelif Piyasanın en iyisi şu an mamajoo markasında ama aşırı pahalı tabi. Daha sonra Philips Avent geliyor