elams1 Kızlar 23 haftalık hamileyim ve bugün ağrıyla doktora gittim erken Doğum riskim olduğunu öğrendim bana progestan 200 gr yazdı doktor sizce ilk başlangıçta bu doz normal mi kullananlar varsa yazılabilir mi lütfen ayrıca çok üzüldüm böyle bir risk yokken bir anda çıkması 😟
Hulyalp elams1 canim risk nicin cikmis. Rahim agzinda kisalma mi varmis? Bende kullaniyorum gunde 1 kez 200mg. Benim ikizlerim var tedbir amacli kullaniyorum. Ve bizde 23 haftaligiz
Depresif_polyanna elams1 bsey olmaz canım dozu gayet normal.ben 200 mg olarak günde 4 kez kullanıyodum
MYSR elams1 ben 30 hafta kullandım canım doktorunu dinle derim bu yeterli zaten dozunuzu yükseltmez diye düşünüyorum
elams1 Depresif_polyanna ya bu erken Doğum riski bir anda mı ortaya çıkıyor hiç yoktu böyle bir şey her şey güzeldi
Depresif_polyanna elams1 canım benim tup bebek o yuzden ilk 3 ay kullandirdilar bunu ama dediğin konuda bi bilgim yok
Hulyalp elams1 sorsaydin keske canim. Yatak istirahati de vermistir evde ufak yuruyusler harici agir kaldirma ev supurme gibi islere bi sure ara ver ve bol bol su ic uzan. Gecmis olsun
elams1 Hulyalp ya tek taraflı damar kısalması var denmişti önceden ama böyle bir tehlike olduğu yada olacağı söylenmedi hiç bugün acilde her şeyi öğrendim bu arada çok sağol canım
Hulyalp elams1 gecmis olsun canim. Tup bebisle ikizlerim var bende ilk 3 ay fitil olarak kullandim bu ilaci 1 hafta once ayrintili ultrason yapan doktor tekrardan basla gunde 1 dedi oyle basladim. Insalah senin durumun hemen gecici biseydir dikkat et.