haticedn @" Mervedd06 mamak devlet alıyor canım içeri doktorlari da aşırı iyi hep ayni doktora takipli oluyosun asistan bakmıyor
Prensesmom_ haticedn perinatoloji var mi orada ben yakupabdalda oturuyorum da Bilkente gidiyordum kontrole
aylinaydo haticedn ya mamakla alakalı iyi şeyler duymadım o yüzden inanılmaz ön yargılıyım ben oraya karşı ama bi denemek lazım tabi
Prensesmom_ aylinaydo iki dogumumda orada oldu da bende o yüzden ordan devam ediyorum birde doktorum vs çok iyi ama yol uzak oluyor çocukları bırakamıyorum
mrvycl aylinaydo bende mersin şehir hastanesinde doğum yapacak inanın bu konuda çok endişeliyim Doktorun adını biliyor musunuz
ayso5 mrvycl ben 4 sene önce oldum İlknur cam ve pınar avcı iki doktor vardı ve gerçekten çok iyiydiler çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım
hicrankvckk aylinaydo necari hocanın randevusu acıktı bugün hala varöı bilmiyorum ama ben öğlen bulmustum almıstım hemen bi bakın isterseniz
beybimom_ aylinaydo amin amin zaten doğum herkes için çok önemli ben şuan özele de gidiyorum orda çokca görüyorum bebişimi muayenesi de uygun ama doğum özelde pahalı biliyosunuz
ayso5 aylinaydo bende mersindeyim kimmiş o :) özele gidiyorum onlar bile kabul etmiyorlar koronadan sonra alınan tedbir diyorlar allahtan bu korona belası geldi her seye lorona sonrasi tedbirlerimizz
aylinaydo ayso5 isim olarak bilmiyorum ama şehir hastanesi Mersin’de çok iyiymiş çok ilgililermiş içeri eşi alıyorlarmış hatta doktor gelin video çekin kalp atışını falan diyormuş öyle iyiymiş tek tek bakın araştırın isterseniz
bsrelif Yani çok zor. Bir kere denedim ama eşimi kapıdan kovdular yaklaştırmadılar bile. Bende geçen özele gittim eşimle orda rahat rahat baktı doktora bide niye ağız eğeyim ki prosedürleri böyle işte zorlamanın anlamı yok.
aylinaydo bsrelif prosedür öyle olsa kimi alıp kimi almamazlık yapmaz tamamen karakterleriyle alakalı bir durum aynı hastanede bir doktor alıp bir doktor almıyorsa demek ki net bir yasak yok ortada herkesin bütçesi özele gitmeye uygun diil Malesef ki
haticedn betul_arii tugrul basar ile reyhan sevde bilir tugrul hoca biraz donuk gelebilir ama işinin ehli reyhan hocada cok guler yüzlü konuskan cok memnunum tavsiye ederim
dymmm haticedn peki normalde başka şehirde takipli olsak ama sadece ultrason ve kalp atışini eşimle gitsem kabul ederler mi acaba
haticedn dymmm ederler dersin şehir dışından geldim aylık kontrole gidemedim kontrole geldim de kabul ediyolar bişey demiyolar
Beyozz777 dymmm benim Sincan devlet hastanesi turnagül hoca özellikle eşimi çağırdı kalp atışını duyması için
elifaslannn Bilkent şehir de Necati hançerlioğlu almıştı eşimi bir kere o zaman da tek tük hastası vardı genel olarak almıyorlar babayı ama necati bey kırmıyor kimse yoksa alır diye düşünüyorum