byznrgkcn Bugün hafif bel ağrısı hafif regl ağrısı çekiyorum ve şuanda akıntım arttı altımdan su akıp duruyor ama bebeğin suyu değil diye düşünüyorum normal kokusuz vajinal akıntı ama neden arttı anlam veremedim
esmasade2 byznrgkcn nişan olmasın canım benim nisanimda kanlı değildi açık renk katı sıvı arası birseydi ağrın uzaninca bir iki saatte geçiyor ise yalancı sancidir eğer uzandin sancı hala vuruyor ise dakikalari kontrol et 10 dakika da 5 dakika da bir vurmasi lazım sırayla yavaş yavaş azalarak gelir sancılar bilgin olsun
bsrmnts byznrgkcn Yaa benim de arada böyle sanki su gibi bir akıntı oluyor ama öyle dolu dolu akan bir şey değil. Sıvı gibi ama bozuk para kadar fln. Bu nedir acaba? Sancım var ama yalancı sancılar. Geçiyor.
ARYa143 Regl ağrısı dediğin kasılma olabilir, sürelerine dikkat et, kaç dk da bir oluyor, bir de suyun geldiyse acil gitsen iyi olur bence İlk doğum mu
byznrgkcn Evet ilk gebelik ama su olmadığına eminim çünkü su bir anda boşalıyor gibi akıyor diyorlar öyle değil bu biraz beyaz sümüksü normal vajinal akıntım benim günlük gelen. Ama bu akşam neden böyle arttı anlamadım