Havvauygun 18+4 olduk ben hala hissetmiyorum sanırım.Geçen hafta kalp atışı şeklinde hissediyordum ara ara şimdi tık yok.Siz ne zaman hissetteniz?
Ggizemsnl Havvauygun şimdi bende post açtım canım 18 olduk bizde bende öncesinde hissediyordum şimdi hiçbir şey hissetmiyorum canım
Series26 Havvauygun 17. Haftayız küçük küçük hissetmeye başladım ☺️☺️☺️ Her gün olmasa bile belli ediyo kendini artık ☺️☺️☺️
Hulyalp Havvauygun 18. Haftada ama 2.gebeligim ve ikizler. Suan 23 haftaligiz karnimin disindan gorulecek kadar vuruyorlar.
E23ww Havvauygun canim ilk bebegimi 21 haftamda ikinsimide 20de.hissettim hic korkma herkesm yapisi.farklidr
yaseminan Havvauygun bende aynı senin gibi canım 16. Haftamda bir iki kez kalp atışı seyirme şeklinde hissettim daha sonra 21. Haftaya kadar tık olmadı 21. Haftadan sonra net bir şekilde hissettim artık bebişim uyuyor mu uyanık mı biliyorum 😄😄
Nur19 İlk gebelikte 20.haftayla 23.hafta arası hissediliyormuş bende 20.ci haftamda hissetmeye basladım hatta video çektimmm hatıraa😍😊😊