tortillam_ Kızlar kullanıp memnun kaldığınız yeni doğan ve sonrası için biberonlar neler? Özelliği var mı? Avent harici biberonlari merak ediyorum. Zamanında avent kullanmışlığım var ve çok memnundum.
beautiful_ tortillam_ ben oğlumda wee baby kullandım ama bunda mamojo düşünüyorum çok güzel yorumları vardı bide fosforlu falan çok hoşuma gitti ❤️
annekiz6141 tortillam_ kızımı 1 yasına kadar emzırdım bırakmak zorunda kaldım her bıberonu denedık olmadı arkadasım chiccoya şans ver dedı%99 anne göğsüne yakın aldım kullandık 🥰 şuan ıkinci gebelık buna da chıcco aldım emmez sütüm gelmezse vs dıye emzikte chıcco aldım 🥰
cglbk tortillam_ dr.Browns aldım hemde 4lü avent aldım kasımda inşallah kullanmayı nasip ederse Rabbim ikisinide ilk defa kullanacağım oğlumda wee baby kullanmıştım
Nazli_3009 tortillam_ avent bizde meme reddi yaptı şuan lansinoh kullanıyorum avente göre meme ucuna daha çok benziyor hem daha yumuşak avent uç kısmı sertti ve meme reddine yol açtı
tortillam_ beautiful_ Ya onu gördüm aşırı da merak ediyorum açıkçası. Kullanan varsa yazar inşallah da bilgi ediniriz
beautiful_ tortillam_ inşaAllah ya yazan olursa beni etiketle muhakkak 🤭 Ama yorumları güzeldi açıkçası 2 emzik ve biberon 533 TL’ydi uygun fiyattı da
tortillam_ beautiful_ E bebek te mini set varmış. Online da 375 tl idi ama tükenmiş. Alıp denemek için ideal bence. Cevap gelirse etiket atarım
anonimhesappp Kızlar aventin 0-6 ay emziğini aldım ama birkaç videoda 0-2 ay olanını da gördüm. Sizce ilk deneme için 0-2 olanı mı alsam trendyoldan e bebekte küçük yok. 🤷🏻♀️🤦🏻♀️🌸 @tortillam_ @beautiful_
tortillam_ anonimhesappp gece emziği diye geçiyor ama aynı bence. 0-2 ay daha hafifmiş. Bilemedim hiç kullanmadım. Bide online da 0-2 denildiği halde 0-6 ay yollaniyormus bazen dikkat edin
tortillam_ annekiz6141 o markada çok kullanılan ve bilindik. Bende avent dışında bir markaya şans vermek istiyorum. Emziği avent aldım 😂 Biberon araştırmasındayım
annekiz6141 tortillam_ Bana da arkadasım söylemişti onun oğlu da kabul etmemıs hıc bır bıberonu 😂 gecenlerde aldım 3 buçuk yaşındaki kızım diyor anne ne kadar da tatlı bu bıberon 😂🤣🤣🙊
tortillam_ Nazli_3009 Lansinoh ve Mamajoo en merak ettiğim iki biberon. Avent kızımda meme reddi yapmamıştı. Emziğini kullanmadı gerçi bir kaç emzik denedim kullanmadı. Avent haricinde Lansinoh ve Mamajoo denemek istiyorum. Yapılarını özeliğini bilmiyorum 🤷♀️
tortillam_ annekiz6141 ya benim kızda emzik kabul etmedi. Şükür zorluk yaşamadık ama bunda vermeyi düşünüyorum yine. Avent biberon reddi de yaşamamıştık. Her çocuk da farklı oluyor valla
annekiz6141 tortillam_ bende aldım verırım herhalde ya 🙊 evet her çocuk kendine özgü yapısı var 2025 senesınden sonra ki çocuklar gümbür gümbür gelıyor ya 😂🙊