bircant psymom2 21 gün oldu hala küvezde kilo alımı ve emme refleksi kazanması bekleniyor başka herhangi bir sağlık problemi yok çok şükür
deryaklce Benim canım tatlı bişey yemek isterse züberin top gibi olan çikolataları var ya 1 tane ondan yiyorum .şeker ilavesiz glütensiz .
bilmemben Nesrin0505 merhabalar ben dün kahvaltıdan sonra 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım 1 saat sonra kan sonucum 160 çıktı Bilginiz var mı çok mu kötü
Nesrin0505 bilmemben aç karınla yapılıyor normalde neden kahvaltıdan sonra yapıldı anlamadım aç karınla gitmiş olsaydınız biraz yüksek ama kahvaltıdan sonra yapmışsınız o yüzden bi şey diyemiyorum
bilmemben nazende17 ne dedi acaba doktor Bende kahvaltıdan sonra 50 gr şeker yüklemesi yaptırdım 160 çıktı henüz doktora gitmedim ama moralim bozuldu
Melisa1x nesliily bende insilün isticem benimde sınırdan düşmedi hiç . Açlıgımda 100 ü buluyo artık 😥
Melisa1x Açlık 100 110 arası Tokluk 120 150 arası hep . Ama biraz kaçamak uapınca ( karpuz kısır vs ile) 200ü görebildim. 4 derece insilün aldım
Melisa1x Ben rahat rahat yerim diye düşündüm insülinle Ama maalesef Diyet+insülin anca dengeleniyo şekerim. yürüyüşle 3 kg verdim 1 haftada Kesinlikle yürüyüşü ve suyu bırakma