Nesrin0505 Kızlar gebelik şekeri olup doğum yapanlar buraya bakabilir mi normal mi doğurdunuz çok kilolu muydu bebek herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı
yagiz_didem Nesrin0505 Nesrin0505 gebelik şekerim benım var ınsulın kullanıyorum yedıgıme 10 gün dıkkat ettım 1790 olan bebek 1500 çıktı ama arada dıkkat edemıyorum canım ıstıyo yıyorum ve hemen sekerım çıkıyor maalesef bebegıde etkiliyor doktor şuan dıkakt etmezsen bebek ılerde dıyabet hastası olur demıstı
_Umayinannesi Nesrin0505 benimde var şuan bebek haftasıyla uyumlu sıkıntı yok. 34+5 olduk. Hersey normal ilerliyor. İnsülüin kullanıyorum dıyet yapıyorum aylardır sonuç hep aynı ne düşüyor me çıkıyor. Bebekte de çok şükür sorun yok hersey yolunda. Çok acıkıyorum canım istiyor yiyorum napim
myangelson Nesrin0505 gebelik şekeri sadece bebekte kilo yapmaz. Önemli sonuçları var. Bebeğiniz için dikkat etmelisiniz. He tek tük kacamaklardan bahsediyorsaniz o ayrı ama hiç dikkat etmemek büyük risk
Nesrin0505 İnşallah bilgi veren olur bazen tutamıyorum kendimi merak ettim ciddi etkisi olur mu yaşayan var mı tabiki doktorlar zararlı diyor bizde biliyoruz ama ne derece zararlı
beautiful_ Nesrin0505 yagiz_didem _Umayinannesi sizlerin şeker yüklemesi nasıldı? Benim sadece 60.dk 138 çıktı diye sınır dediler ama sonuçlar normal diyor
Nesrin0505 yagiz_didem nasıl yani bebek zayıfladı mi inşallah bebek diyebet olmaz çünkü arada hepimiz kaçamak yapiyoruz
Nesrin0505 _Umayinannesi benim şekerim genel olarak iyi diyet yapıyorum insülin kullanmıyorum arada bir yüksek çıkıyor çam sakura’ya gidiyordum bebek bir hafta önde iri bebek diyordu Murat dilmenlere gittim en son haftası ile uyumlu dedi kime inanacağımı şaşırdım
_Umayinannesi beautiful_ Benım 100 cıktı diye doktorum endokrin bölümüne yönlendirdi. Ordan diyetisyen ordan insüline başlandı. En kabul ediliri 90 95 miş aclık
yagiz_didem beautiful_ ılk kan verdım 100 küsür çıktı sonra glıkoz ıctım 1 saat sonra 196 gibi bısı çıktı 2. Saatte 170 lerdeyfı galıba endokronolojiye yonlendırdı bu hafta dıyet yaptık dusmedı sonra dırek ınsılune basladık
Nesrin0505 beautiful_ 140 ve üzeri için gebelik şekeri tanısı konuluyor size doktor şekerin var dedi mi
Nesrin0505 beautiful_ a evet yanlış anlamışım ama benim anladığım kadarıyla hormonlara bağlı olarak sürekli değişiyor benimki mesela şu an çok düşük çıkıyor yememe rağmen önceleri yemiyordum yine yüksek çıkıyordu biraz da hormonsal gibi
beautiful_ _Umayinannesi benim 60.dakikada 138 çıktı diye doktor diyet dedi ama bir yere yönlendirmedi
pinkolojii yagiz_didem benimde açlık kan şekerim 75 di, 75 gr şeker yüklemesi sonrası 1. Saatte 150 2. Saatte 67 çıktı. 140 sınır ise o zaman benimde mi var acaba
galgamet yagiz_didem gecmis olsun kac unite ile baslasinjz.sizinle hemen hemen ayni sonuclarimiz.4 ile baslattilar ama halen aclik skerlerim 96 98 lerde