Ggizemsnl Kızlar saatler sonra 18. Haftama gireceğim ama bebeğim sanki hiç hareket etmiyor eskiden bir kalp atımı gibi hissederdim. Şimdi hiçbir şey yok ilk bebeğim herkes 3 hafta sonra rahat hissedersin diyor ama bilemedim ki 🥺
Belinya Ggizemsnl canm daha küçük olduğu için herhareketini hissetmezsin. Bende aynı durumu doktoruma sormuştum, ultrasonda kıpır kıpır di fakat ben hiç hissetmiyordum.. 20 den sonra rahatça hissedersina canm.
Gulsen1989 Ggizemsnl 31 deyim bazen öyle bi tekme atıyor ki bugünleri Arıcan 🤣🤣🤣 canım acıyor ama sıkıyorum dişimi
SevcanKumluca Ggizemsnl canım öyle oluyor dert etme ben 21 oldum daha rahat hissediyorum o zamanlar hissedilmiyor rahatca tabi kişiden kişiye değişir 🙈☺️ Bende de senin gibi oldu😍
Belinya Ggizemsnl bu zamanlar geçmiyor canm, ama hareket meselesini sıkıntı yapma kendine kendimden biliyorum🤭 kafamda kurardimda kurardim.😂
Ggizemsnl 25agustos belki de canım ilk bebek geç hissedersin diyorlar ama inşallah iyidir de hissetmeyeyim ben 🙏🙏
Gulsen1989 Ggizemsnl canın acıyıncada öyle dicen mı acaba 🤣🤣🤣 eşime diyom totosu nerde bunun vurcam 🤣🤣🤣 hep tekmeyi ben yiyorum diyorum 🤣🤣🤣
25agustos Ggizemsnl 2 hafta ılacağı da muamma yani hiç belli olmaz belki yaron bile hissedebilirz diye elim karnımda uyuyup kalıyorum bazen 😊
Ggizemsnl Gulsen1989 kız onunda ayrı bir heyecanı var. Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 🙏
Belinya 25agustos ayy kıyamam ama çok güzel bekleyişler bunlar. Hissedersiniz merak etmeyin benimde ilk gebeliğim insan tekmelerini neye benzeyecegini bile merak ediyor çok tuhaf bir duygu.
Ggizemsnl SevcanKumluca inşallah canım şimdi elim karnımda bekleme zamanı. Bakalım prensesimiz ne zaman burdayım diyecek 🙈
Dderryaa Ggizemsnl canım ben 21 de hissetmeye başladım şuan 23 hafalığım daha belirgnleşti ayrıntılıda doktora dediğimde güldü erken hissedeblere bakma daha çok güçsüz kasları yeni gelişiyor dedi bir haftaya başlar hiç durmayacak demişti doğru çıktı🤗🤗
Ozgeliz Ggizemsnl ilk gebeliklerde net olarak 20. Haftadan sonra hissediliyor 🤗 bende şuan 18 haftalığım ve 2. Gebeliğim 😇