senaakck teşekkür ediyorum Allah razı olsun gülüm benim yüksek tansiyon protein kaçağı suyumda azalma tansiyon ödemim fazlaydı değerlerim yüksek çıkınca de suni ile başlayalım olmazsa sezeryan denildi başından beri açıklık vardı yatış tapıldığında da 2 cm açıklık vardı hızlı açılır suni sancı ile denildi suyumu patlattilar sabah 9.30 da başlatıldı akşam 22.00 yi geçiyordu max 6 cm bebek kanalda 4 serum suni sancı 2 fitil Malesef istediği gibi ilerlemedi tansiyonum 14/11 olunca bu ağrısı çektin sezeryan ağrısını yaşatmak istemiyorum dedi kesik attı baskı uygulamadan doğumumu bizzat kendisi gerçekleştirdi sabah muayenede kordon vs sorun yoktu ama
Malesef doğum esnasında kordon boynundaydı ağlamadı ses Seda yok oksijen verdiler anında yeni doğan ünitesine götürdüler 8 saat kdr orada kaldı sonrası bize verdiler şükür suan iyi ama o an o çatalda vakit durdu dersin şükürler olsun Rabbim bize bagisladi o kadar Dr gittik hepsi aldırmam taraftarıydı ( doktorumdan memnunum ) saolsun hiç negatif birsey yansıtmadı zorlu geçti evet ama rahim duvarım kalınmış açılmam o yüzden ilerlememiş yani basını ağrıtamayayım her insanda aynı olacak deil ama doğumum çok çok zor geçti buna şükür 🩷en kolay şekilde Rabbim sizlere nasip etsin Allah kimseyi o dar kapıda bırakmasın 🩷>!!<