Gul1402 asel_ilk bende orda dogum yaptim kasim ayında cok memnun kaldim🥰🥰bence ikili taramaya devlet hastanesinde yaptirabilirsiniz gereksiz yere ucrer ödemezsiniz
birbebekkkk Evet ben gidiyorum ilk doğumum da onda olmuştu çok memnun kalmıştım ikinci gebeliğimde de gülen gül hanımı tercih ettim çok seviyorum kendisini🫶
melo03 birbebekkkk Doğum ücreti ne kadar peki sordunuz mu mayısta güncelleme olacaktı. İzmir’de oturuyorum Afyonluyum orda doğum yapmayı düşünüyorum telefondan fiyat bilgi vermiyorlar eğer bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
Baloglus melo03 Güncellemeyi Ocak ve temmuzda yapıyorlar diye biliyordum. Değişmiş mi acaba fiyatlar?
birbebekkkk melo03 doğum ücretini bilmiyorum maalesef ama temmuzda güncelleniyor genelde fiyatlar yükseliyor yani öğrenirsem yazarım
melo03 sevmuh11 keşke öyle olsa zam gelecek demişler bende şehir dışında yaşadığım için gidip görüşme imkanım yok öğrenen olursa yazar inşallah
sevmuh11 melo03 canım bugün sordum normal doğum 1 gün kalmalı 35bin. Sezeryan 2gün kalmalı 42500tl. Temmuzda fiyatlar değişecek demiştiniz dedik. Yok değişmedi dediler bilgilerinize🙏 5bini nakit alıyorlar ama bilginiz olsun🙏