baltuntas kubrasjsjs 2si özelde 3. Sü devlette olacak bulunduğum ilde özel ve devlet arası pek fark görmüyorum doktor öncelikliyim o yüzden develere gidiyorum 🌷
babyonn Özelde yapıcam İstanbul’da devlete gidenlere Allah yardım etsin küçük şehirde olsam kesinlikle devlet düşünürdüm
deniss_ babyonn kucum şehirlerin devleti de ayni merka etmeyin ben corumdayim 2. Doğumum olacak devletin kapısından girdiğim an hep bi ilgisizlik sey var yani detaylı ultrasona 3 4 ay sonraya sira var verdikleri ilaçlar hele iştah birkamiyor kabız yapıyor yani devlet heryerde devlet hele azarlayan ebelerini hic demiyorum bile köpek gibiler
iz_l344 kubrasjsjs valla bence farki yok tek fark hemşireler güler yüz bunlara takilmiyosaniz dünya para vermeye gerek yok benim doktorumda iyiydi ona guvenerekten devlette yaptım bide
tortillam_ kubrasjsjs Özel de eşim refakatçi olabiliyordu. Tek kişilik oda Mis gibi. Devlette eş refakatçi olamıyor. Kadın olmak zorunda. Odalar tek kişilik değil bildiğim kadarıyla. Doğurunca anlayacağım iyi mi kötü mü 🤷♀️
gvnrzz kubrasjsjs fark olmama imkanı varmı olmasaa kimse onca paraları dökmez. Devlette yapsam yanımda hiç tanımadıgım baska bi hasta ve refakatcısıyla ziyaretcisiyle 2 gün geciricem. Cocugum var belki kardesini görmeye gelemeyecek. Eşim yanımda olamayacak cogunlukla. Tuvaletlerin hijyenk olmama ihtimali yüzde 80. Ne kadar devlette tuvalete girdiysem duramadım idrar kokusundan. Muayene oldugunuz yerde örtüler vs bazı odalarda berbat görünüyor. Yani kumar oynamak gibi biraz. İyi de denk gelebiliyor kötü de her sey. Özelde patron sizsiniz, devlette danısma bile size patronluk taslıyor.
btl0707 kubrasjsjs bende bunu merak ediyorum normal doğum olmuştu ebeler yaptırmıştı ama şimdi çocuk kilosu önde gidiyormuş sezeryan olabilir dedi diyelim ki ebeler normal için doğum a aldılar ama olmadı o esnada sezeryan için hastane doktoru gelir mi acaba sonrasında saat farketmeksizin
yinemihilal kubrasjsjs arkadaşım devlette ebe eğer onun gününe ya da onun önerdiği bir ekibe denk gelirsem devlette, eğer ekip kötüyse ve arkadaşım yoksa özelde
cansuu05 kubrasjsjs ilki devletteydi, ikinciyi de devlette doğum yaptım 22 Mayıs cuma günü. Bugünde çıktım evdeyim şükürler olsun 🥰 doktorum, hemşireler, hastabakicilar, anestezist, ameliyat ekibi hepsi iyi insanlardı şansıma 😊