dilekmom6 Manollyaaa daha önce gecikme yaşıyor muydun hiç? Benim hayatm boyunca 1 kere gecikmem olmuştu o da 2 gündü. 4 gün gecikince kesin hamileyim dedim öyle de oldu.
yoncagunes Manollyaaa valla benım hiç gecikmez 28 günde bi olurum gecıktıgım gün kesın hamıleyim derim ve öyle de çıkar ilk kızımda 1 gün geçmişti test verdım pozitif gelmsıti 😂 2. De günüm geçti direk dedim hamileyim ve öyle 5 10 gün degıl 1 günle anlaşılıyor benım
anneoluyorummm103 Manollyaaa belki geç döllenmedir ya da mevsim değişikliğinden de olabilir. Çoğu kişinin bu ay gecikmiş. Kan testi verip emin olduktan sonra söktürücü kullanabilirsin
anneoluyorummm103 Manollyaaa bayram tatilide uzun ya özelde verebilirsin ya da mecbur bayram sonrasını bekliceksin bende merak ettim sonucu 😅
Nuse123 Bende aynı durumdayım.28-30 arası döngüm ama şuan 35 deydim testler negatif hep.regl olacakmısım gibi agrılar gelip gidiyo anlayamadım bende
ekinci7227 Bende hiç gecikmem ama Nisan’da 24 te adet bitti 7 gün sonra tekrar kanama oldu 7 gün sürdü oda adet değil ama eminim o