Zeynepemre Merhaba hanımlar 🙋♀️ Hepimizin en sevdiği forum özelliği artık AdımSayar yan uygulamamız içinde eklendi. Hamilelikte de (hayatımızın en güzel dönemi🌸🌸🙈)yürüyüş çok önemli. Malum hamilelik de alınan kiloları da hiçbirimiz sevmeyiz. Ne kadar az alırsak o kadar iyi diye düşünüyorum. Uzun süredir zaten adım sayarı kullanıyordum. Ben diyette yaptıgım için yürüyüşümde en az 10.000 adım atmam gerekiyordu ve bana en büyük yardımı adımsayar yaptı. O zaman ne yapıyoruuuuz🤔 Adımsayara ışınlanıyoruz. 💃🏼 Hala burda mısınız?
Zeynepemre Charlotte85 AdımSayar uygulamamızı App Store’den veya Google Play Store'den ücretsiz indirebilirsiniz. 💃🏼
Deletedmom138 Reykzy ios dışında androidlerde de var ama sanırım bunun forum özelliği varmış bakmadım
Reykzy Zeynepemre forumlarda çok kavga çıkıyo ya bilgi edinme paylaşma iyi hoşta hepimiz hemileyiz tehlike çanı :)
Zeynepemre Reykzy adım Sayar için aynı şey geçerli değil. Orada yürüyüşlerden sağlıktan bahsediliyor. Benden size naçizane bir tavsiye 🌸
Zeynepemre Sedasss 10 bin adım olmasa bile hamilelikte yürümenin Doğumu kolaylaçtırdığı söylenir. Çok yorulmayacağınız şekilde adım atarsınız
Zeynepemre Serays elbette var. Ama telefonumdaki adım sayar da bana sağlıklı yaşam için bilgiler veren blog kısmı yok forum kısmı yok ve böyle bir imkan sunarken neden telefonumdaki ile yetineyim ki 🤔
Zeynepemre Merve2332 az bile bence. 10 bin adım 7 km yapar. Aslında hedefim hergün 15.bin ama çoğu zaman yapamıyorum
Zeynepemre Smyye09 kasılma sayacı adım Sayar da yok ama happy mom ayarlar kısmında tekme sayacı var. 🌸