097 mumulik bizimki gezmeyi seviyo ama desem ki şuraya gitsek bakarız diyo kendi şehrimizde bile daha bir yere gitmedik
halie mumulik 34+6 haftalık gebeyim aileler çok uzak değil ama yine arabayla iki saatlik mesafedelee arabamizda yok otobuslede gitmem imkansız bu bayramda evdeyiz iki tarafada gitmiyoruz
Esma006 mumulik kaynanam kayinbabam hacdalar eşim tek kendi köyüne gidicek kurbanimizi kesip gelecek ben annemlerle olucam
gkc990_ @mumulik 3 çocukla nereye gideyim en küçüğü 40 günlük Eşimin izin günü arifeye denk geldi o gün çıkarız çocukları gezdirir eğlendiririz bayramıda evde geçiririz 😇
yinemihilal mumulik 36 haftalık olduğum için ailemin yanına gidemeyeceğim arife günü kayınvalidemlere gidip bayram akşamı eve döneriz sanırım
Esma006 mumulik bazıları diyor git kayinbaban kaynanan yoksa bayram olmuyor mu diyor yok olmuyor oğlumun mezarı orda hamile olmasaydım mezarına giderdim hamile kalınca malesef gidemicem 6-7 ay boyu 🥹
emine1309 Önce köye gideriz 2. gün gece gelir sabah istanbula gideriz hafta sonu da düğün var tekrar Denizli’ye döneriz bu şekilde bayram geçer bizde