Username06 Serebral lv 7.8/6.8 doktor sınıra yakın dedi kontrol günü verdi yaşayan var mı arkadaşlar kendi kendine düşen yada kaybolayan detaylıda başka bir organınfa bişey çıkmadı
elisimm Username06 cnm cuma günü bnde bebeğimin beyninde fazla sıvı olduğunu öğrendim . 32 haftalık hidrosefali tanısı yarn gebelik sonlandırma olacak hakkında hayırlısı olsun inşallah geçer Zamanla cnm kaç haftadasn
kvsronlerr elisimm sıvı miktarını söylemediler mi eğer beyin yapılarında bir sıkıntı yoksa hidrosefalinin tedavisi var şant takılabiliyor benim kızımda da bu tanı konuldu şu anlık bir şeyi yok bu süreçte bende bir sürü araştırma yaptım şantlı bir sürü insan var
gebeskapbulba Kaç haftalıksınız, bi arkadaşım 20.haftalarda aynı durumu yaşadı doktor muhtemelen ilerleyen haftalarda dağılacağını söyledi tekrar detaylı ultrason kontrolüne gittiklerinde su dağılmıştı
patateslimanti Bana da demişti tam hafta hatırlamıyorum ama doktor ilerleyen haftalarda geçer demişti geçti çok şükür sizinde geçer inşallah 🙏