Busraa41 3 senelik evliyim, yumurta rezervim düşüktü aşılama ile ikizlerim oldu. 13 aylıklar, bu ay hamile olduğumu öğrendim korunduğum halde. ne yapacağım bilmiyorum, iki çocuğu arası yaş farkı az olan anneler yardım
3kedili2bebekli Busraa41 bebelerim 23 aylıktı hamile olduğumu öğrendiğimde şimdi 2.5 yasindalar bebem 15 günlük öncelikle ikiz oldukları için kıskançlık daha az oluyor bu bir rahatlık aklınızda olsun gerisi de halloluyor zaten tecrübe edindiniz bir kere her şey hallolur
seniseviyorumallahim Busraa41 biraz bel ağrısı olacak, bezden çıkana kadar… Hepsi bir arada büyüyecek.sürekli anne ben çok sıkıldım hadi oyın oynayalım diyen tek çocuk anneleri ne demek istediğimi anladı. Beraber oyun oynayacaklar. Zorluğu olacak tabiki. Ama emin ol ikizlerde de zaten yorulacaksın. Bu bonus olacak😃
3kedili2bebekli Busraa41 bebeğiniz tekme atana kadar pek bir şey hissetmeyeceksiniz unutacaksiniz bile arada ama sonra güzel şeyler hissedeceksiniz hiç merak etmeyin
Saree_ Allah veriyorsa vardır bi bildiği doğduktan belli bir süre sonra şükredeceksiniz inanıyorum size şanş ve hayırlı doğumlar diliyorum ♥️🌺🌸🙏